DOLAR 32,3187 0.2%
EURO 35,1147 -0.13%
ALTIN 2.307,121,31
BITCOIN %
Ankara
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

137 okunma

Ahmet Ağaoğlu’na çağrı! “Geri dön”

ABONE OL
7 Mart 2023 01:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de ve Avrupa’da hedeflerinden kopan geçen yılın şampiyonu Trabzonspor’da, olağanüstü genel kurul kararı ve başkan Ahmet Ağaoğlu’nun istifası sonrası sular durulmuyor. Yönetim kurulunda uyuşmazlıklar olduğu gerekçesiyle istifa eden Ahmet Ağaoğlu’na taraftarların ve futbolcular sosyal medyada destek veriyor.

Ağaoğlu’na geri dön çağrısı

Görevi bırakan başkan Ahmet Ağaoğlu’na bir grup taraftar tepki gösterirken, bazı taraftarlar da desteklerini sürdürüyor.  Sosyal medyadan “#AğaoğluYeniden” başlığıyla gündem oluşturan taraftarlar, Ahmet Ağaoğlu’na kongrede yeniden aday olması için geri dön çağrısında bulundu. Bordo mavili taraftarların çağrısı, sosyal medyada gündem oldu. 

‘Kul Ahmet’li geri dön çağrısı 

Trabzonpor’da taraftarlar, asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın 2019-20 sezonunda Trabzonspor’un Demir Grup Sivasspor’u mağlup edip, zirveye yerleştiği müsabaka sonrası sosyal medyasında paylaştığı Barış Manço’nun ‘Ahmet beyin ceketi’ adlı videoyu yeniden paylaştı. Taraftarlar, aynı besteyi istifasına uyarladığı Ağaoğlu’na geri dön çağrısını yineledi.

Trabzonspor’da olağanüstü kongre tarihi belirlenen 18-19 Mart ve 25-26 Mart tarihleri, muhtemel adayları hızlı davranmak zorunda da bırakıyor. Başkanlık görevine vekalet eden asbaşkan Ertuğrul Doğan’ın kongrede tek aday olacağı bekleniliyor. Doğan’ın yarın kente gelerek resmi başvuruda bulunması ve adaylık açıklaması yapacağı tahmin ediliyor. Sosyal medyada taraftarın Ağaoğlu’na olan açık desteği Doğan’ın nasıl bir yol haritası izleyeceği de camiada merak ediliyor. 

Nwakaeme’nin vedası tartışma yarattı

Trabzonspor’a 2018 yılında Ünal Karaman’ın teknik direktör olduğu dönemde transfer olan ve geçtiğimiz sezon sözleşmesi yenilenmediği için takımdan ayrılan Antony Nwakaeme, sosyal medya hesabından, istifa kararı sonrası Ahmet Ağaoğlu ile birlikte yer aldığı fotoğraf paylaşarak veda etmesi dikkati çekti. 

Ağaoğlu’nun ilk döneminde takıma katılan ve geçen sezon şampiyonlukta önemli katkısı olan Nwakaeme, “Her şey için teşekkürler şampiyon başkan” sözleriyle Ağaoğlu’na vefasını gösterdi. Takımdan ayrılışı maddi gerekçelerle krize dönen ve taraftarların ayrılmasına tepki gösterdiği Nwakaeme’nin Ağaoğlu’na vedası ise yeniden tartışmalara neden oldu. 

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın isteğiyle takımdan gönderildiği iddialarıyla gündem olan Nwakaeme’nin güncel paylaşımı, taraftarların da kafasını karıştırdı. Ağaoğlu, Nwakaeme’nin sözleşmesinin uzatılmadığı dönemde kendisine yöneltilen sorulara, oyuncuya teklif edilen rakamdan fazla ücret ve 3 yıllık sözleşme talep ettiği yönünde yanıt vermişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş