DOLAR 32,4031 0.17%
EURO 35,2058 -0.02%
ALTIN 2.323,770,21
BITCOIN %
Ankara
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

157 okunma

Ahmet Nur Çebi: Galatasaray ve Fenerbahçe koalisyon kurdu

ABONE OL
5 Mayıs 2023 17:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.

İşte Çebi’nin açıklamaları:
 

“Galatasaray maçıyla ilgili mecburi açıklamalarımız odluğu için bu basın toplantısını düzenledik. Ali Şansalan ile ilgili Galatasaray medyasında duyduklarımız ve kamuoyuna verdikleri mesaj çok basitti ve doğru değildi. Biz bunun doğru olmadığını açıkladık. Bizim bir şey yapmadığımızı karşı tarafın bilmesine rağmen, karşı taraf hakemi etki altına almak için bunu yaptığını söyledik. Ahmet Nur Çebi, TFF’den Ali Şansalan’ı istedi diye bir söylem vardı, bu yanlıştı. Bizim kültürümüzde hakemle, teşvikle, primle maç almak ve maç vermek yok! Tüm diğer kulüp başkanları ve yöneticileri de bunu iyi biliyor. Galatasaray lehine karar vermesi için Ali Şansalan’a bu baskı yapıldı.”

“Bizim kültürümüzde pusu ve linç kültürü yok. Zaten bunu Hakkı Yeten ve Süleyman Seba’ya saygısını ifade eden tüm başkanlar iyi biliyor. Ali Şansalan takdir haklarını Galatasaray lehine kullandı, 6 sarı kart bize gösterildi ve TFF’den ceza aldık.”

“YÖNETİCİM TEHDİT EDİLDİ”

“Asbaşkanımız Serhan Çetinsaya bir paylaşım yaptı, keşke olmasaydı. Daha biz açıklama yapmadan, hemen düğmeye basıldı. Benim yöneticim tehdit edildi, hakaret edildi. Şantajlara maruz kaldı. Bunu başkalarına yaptırıp, ‘Biz yapmadık’ derseniz; biz kabul etmeyiz ve bizi kandıramazsınız.”

“GALATASARAY BANA SALDIRDI”

“Deprem döneminde de bana linç operasyonu yapıldı, bunu da Galatasaray yaptırdı. Bu troll hesaplarla bize saldırdılar. Bu hesapları yarın başkası satın alır, size saldırırlar. Linç kültürü ile bir yere varamazsınız.”

“1 YAŞINDAKİ OĞLUNA KADAR KÜFÜR EDİLDİ”

“Galatasaray gibi büyük bir kulüp, yönetim kurulu toplantısında Serhan Çetinsaya’nın babasını aradı. ‘Benim oğlum özür dilemeyi düşünmüyor, 1 yaşındaki çocuğuna kadar küfürler edildi!’ dedi. Ayrıca ‘Benim mi özür dilememi istiyorsunuz?’ dedi. Galatasaray bu tehditlere ‘Dur’ demezken, babayı baskı altına alarak özür diletmeye çalışmak doğru değil. 30 yıllık dostunuzun oğlunu tanımadığınızı söylüyorsunuz. Bu arkadaşımızı çok iyi tanıyorsunuz. Dostum dediğiniz bir kişinin oğluna bu kadar hakarete izin vermemeliydiniz. Kimseyi taciz ederek doğru yola getirme çalışması içerisinde olamazsınız. Telefon konuşmalarını kamuoyuna paylaşmanız da hiç doğru değil.”

METİN ÖZTÜRK’E: “KİMSİN SEN!”

“Metin Öztürk’ün açıklamalarını gördüm, bu iki yüzlülüktür. ‘Babası, Dursun Özbek’i aradı’ diyor. Bu yalan. Dursun Özbek aradı! ‘Başkan konuşur, konu kapanır’ diyorsun, peki sen neden konuşuyorsun? İşiniz bittiyse sen neden konuşuyorsun? Kimi densizlikle suçluyorsun? Kimsin sen?”

“KOÇ AİLESİ İLE İLİŞKİMİZ ESKİ”

“Eray Yazgan diye bir Genel Sekreter, Koç ailesinin bizimle ilgili sponsorluğuyla ilgili konuştu. Ali Koç, Fenerbahçe’nin başkanı. Şirketin başında olan Rahmi Koç! Ali Koç doğmadan Beşiktaş Kulübü’ne üye olmuştur. Bizim için de çok da değerli bir insandır. Bizim, Koç ailesiyle olan ilişkimiz 1957 senesinden bu yana devam etmektedir. Ali Koç ile ilişkimiz, Koç ailesi ile alakasız. Sadece başkanlık düzeyindedir.”

“Karşı kıyı” diyorsunuz, bu ne demek oluyor? Bulgaristan mı, Ermenistan mı? Karşı kıyı dediğiniz Kadıköy, İstanbul’un en değerli yerlerinden biri. Sayın Dursun Özbek, ekibinize de söyleyin bu söylemlere gerek yok. 14 sene aynı sponsorlarla beraber yürüdünüz. Bizim çok şükür Galatasaraylı sponsorum da yok. Olmayacak!”

“FENERBAHÇE İLE GALATASARAY KOALİSYON KURDU”

“Dursun Özbek ağabeyimdir. Genelde böyle söylerim. Saygıda kusur etmem. ‘Koalisyon’ diyor. Ne koalisyonu? Asıl koalisyon sizin aranızda var. Gaziantep ve Hatay çekilince, maşallah koalisyon oldunuz. El ele tutuşup yürüdünüz! Bizi koalisyon olarak görüyorsunuz, bu saygı ve sevgidendir. Menfaat değildir! O zaman beraber yürüyordunuz, puanların silinmesi için neden konuşmadınız? Fenerbahçe ile Galatasaray koalisyonun en kralını uyguladı! Biz tek başımızaydık!”

“Hakem konusunda da koalisyon var! Eski hakemler gönderildi, bunlar itiraz etti. Bu hakemler geri geldi ‘İyi oldu’ dediler. Ben kabul etmedim, ama şimdi yine bunlar itiraz ediyor. İşlerine geldiğinde çok güzel koalisyon kurarlar! Biz dostuz, koalisyon değiliz! Kimse bizi kavga ettirmesin! Herkese gereken cevabı veririz. Susuyorsam, Süleyman Seba ve Hakkı Yeten terbiyesinden susuyorum!”

“BÜYÜKEKŞİ KONULARI ÇÖZEMİYOR”

“Bu iş MHK ile çözülmeyecek! 30 senedir bunu herkes görüyor. Her TFF de MHK değiştiriyor. Hep MHK suçlu, TFF’nin hiç suçu yok yani! Belki siz yanlış atama yaptığınız için sizin değişmeniz gerekir! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi iyi niyetli ama konuları çözemiyor! Bugüne kadar göremedim! Çözemiyorsanız, gitmeyi bilmeniz lazım! Edep ve adap bunu gerektirir!”

“Kurulların adaletli olduğunu göstermeleri lazım! Kurullar insanların haklarının verildiği veya yenildiği yerlerdir! Bu kurulların taraflı olduğu hissi oluşursa, bu tehlikedir.”

“BİZE EL VE PARMAK KALDIRDI!”

“TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bize el ve parmak kaldırdı! Bu tavır ve tutumu devam ediyor! Rica ediyorum bu algıyı değiştirin! Sabah, akşam Beşiktaş’a ceza kesiyor! Yetmedi, futbol takımının tamamına Fair-Play’den uzak diye ceza keseceksiniz! Kesmediğiniz bir yer kaldı mı? Bu camia bu kadar mı hatalı? TFF Başkanı ve yöneticileri, Beşiktaş’ın karşısında olmadığını hissettirmeli!”

“TESCİLİ KABUL ETMİYORUM!”

“Biz 5 puan istemiyoruz! UEFA diyor ki, ‘Bir takım o sene oynanan oyundan çıkarsa, onun maçları oynanmamış kabul edilir.’ Gaziantep ve Hatay dışarıda kaldı. Fenerbahçe ve Galatasaray, benden daha az deplasmana gitti. Teklif ediyorum, iki maçlarını eşitlik açısından deplasmanda oynamayı kabul etsinler! Haydi yapsınlar, hodri meydan! Haydi deplasmanları eşitleyelim! Deplasman yoksa o zaman gidelim her maçı Ankara’da oynayalım! Demek deplasman önemli! Sen benim hakkımı nasıl gasp ediyorsun? Beşiktaş şampiyon bile olsa, ligin tescil edilmesini kabul etmeyeceğim! Ben bunları ikinci yarı başlamadan söyledim! Tescili bu şekilde kabul etmiyorum! Nokta!”

“BÜYÜKEKŞİ’Yİ DESTEKLEMEYECEĞİM”

“Mehmet Büyükekşi aday olabilir. İyi niyetle çalışıyor ama başarılı değil. Kendisini buraya gelirken desteklemedim, bir daha aday olursa da desteklemeyeceğim. Ondan daha iyi futboldan anlayanlar var bu ülkede! MHK’nin başkanını değiştireceğine, kendi gitmeyi düşünmeli.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş