DOLAR 32,4156 0.19%
EURO 35,7329 0.62%
ALTIN 2.323,650,20
BITCOIN %
Ankara
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

198 okunma

Bakan Soylu’nun paylaştığı Kılıçdaroğlu ile ilgili esrarengiz fotoğrafın gizemi çözüldü

ABONE OL
10 Aralık 2022 00:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, uyuşturucu parasıyla cari açığın kapatıldığı yalanı ortaya atmış İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik iftiralarını sıralamıştı.  Bakan Soylu’nun sosyal medya hesabından Kılıçdaroğu’nun bir vatandaş ile tokalaştığı fotoğraf karesini merak uyandırmış “Üzülüyorum ama Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak” şeklinde paylaşımda bulunmuştu. Fotoğraf karesinin sırrı ortaya çıktı. 

BAKAN SOYLU’YA İFTİRALARDA BULUNMUŞTU

Kılıçdaroğlu, CHP Yoksulluk Ofisi kurucusu Hacer Foggo’yla olan söyleşisinde iktidarın “kara parayla meti sokaklara davet ettiğini” yalanı ortaya atmıştı. Kılıçdaroğlu ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik iftiralarını sıralayarak “O da fotoromancı ya.. Saray da çok iyi biliyor ki bu uyuşturucuları kendileri davet ettiler bu ülkeye. Paralarınızı getirin, her şeye göz yumacağız’ dediler ve göz yumdular. Onunla bununla poz veren Breaking Bad Süleyman, ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur” ifadelerini kullanmıştı.

“MANSUR, AKŞENER, EKREM, ELLERİNİ OVUŞTURACAK”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu’nun kabulünden fotoğraf karesini sosyal medya hesabından “FETÖ’cülerin, PKK’lıların ve bilumum kaçkınların sözcüsü Kılıçdaroğlu; devlete ve ülkeye attığın iftiralar yetmezmiş gibi filmci oldun. 4 sorunun 3’ü cevaplandı dördüncüsü de yarın. Bir de bizim soracaklarımızı bekle. Üzülüyorum ama Mansur, Akşener, Ekrem ellerini ovuşturacak” şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun paylaşımında gözükmeyen kişinin sırrı ortaya çıktı.  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun hediyeleştiği ve kabul ettiği kişinin kasten yaralama, uyuşturucu madde ticareti, resmi belgede sahtecilik, hırsızlık, işyerinden hırsızlık, suç örgütü kurma suçu bulunan Hamza Güler olduğu ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU’NUN KABUL ETTİĞİ KİŞİ UYUŞTURUCUDAN CEZAEVİNE GİRDİ

Hamza Güler’in suç dosyası oldukça kabarık olduğu görüldü. Güler’in Batman ilinde görülen davalarda yok yok. Güler; “Yaralama, ruhsatsız silah taşıma, mala zarar verme, kamu malına zarar verme, suç işlemek amacıyla örgüte üye olma” suçlarından yargılandığı ortaya çıktı. Güler’in en dikkat çeken dosyası ise; Kılıçdaroğlu’nu zora sokacağı görülüyor. Batman 1. Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu ve uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlam suçundan Güler’i cezaevine gönderdiği tespit edildi.

CEZAEVİNDE YANGIN ÇIKARDI

Güler, tutuklu bulunduğu süre Batman M Tipi Cezaevinde 2020 yılında infaz yasasına karşı başlatılan isyana karıştığı ve bu nedenle kasten yangın çıkarma, kamu malına zarar verme suçlarından dava edildiği belirlendi.

KAYNAK: SABAH

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş