DOLAR 32,3508 0.29%
EURO 35,1206 -0.07%
ALTIN 2.309,971,44
BITCOIN %
Ankara
19°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

102 okunma

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Gençlik Zirvesi’nde gençlere hitap ediyor

ABONE OL
13 Mayıs 2023 04:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde 3.Türkiye Gençlik Zirvesi kapsamında gençlerle buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime günler kala Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Rusya ve Putin’i hedef almasına tepki gösterdi. Erdoğan, “Sen şimdi Putin’e saldırınca ben de buna eyvallah etmem” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarından satır başları:

“VARSIN HAKARET ETSİNLER, BİZ GENÇLİKLE PAZARA KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR YÜRÜYORUZ”

“Sözde sanatçı diye geçinen müsveddeler şimdi de aynı şekilde hakaret etmeye devam ediyorlar. İnanın bunların bu ülke için bir tane çivili ağaçları yok. Ahlaki olmayan birçok görüntülerle para kazanmaktan başka hiçbir özellikleri yok. Ve şimdi pazara gidiyoruz onlar ise her türlü yalan dolan şunlarla bunlarla yine hakarete devam ediyorlar. Varsın onlar hakaret etsin. Ama biz şu anda karşımda gördüğüm gençlikle pazara kadar değil, mezara kadar yürüyoruz.”



BAŞKAN ERDOĞAN’DAN ÖZDEMİR BAYRAKTAR AÇIKLAMASI

“Gençler bir şeyi söylemem lazım; henüz Başbakan olmadım. Seçimleri kazanmışız, Avrupa’yı dolaşıyorum. Scholz’u ziyaret ettim. Kendilerine Terörle mücadele ediyoruz. Bize İHA/SİHA verecektiniz ne oldu? Terörle mücadele ediyoruz. Hemen talimat verdi. İHA/SİHA verdi. Ama 2 günlük. Sonra rahmetli dünürüm Özdemir Bayraktar hemen İHA/SİHA işine girişti. Ona devletten istifade et dedim, ‘Yok almam’ dedi. Kendi arazilerinde hemen fabrikalarını kurdu. Sonra evlatları ve hanımıyla birlikte adımı attı ve İHA’yı yaptı. Yetmez, SİHA’nın da adımını attı. Bu arada da tabii Selçuk Bey’de bizim damadımız oldu. Tabii bütün bunlar gerek baba, gerek çocuklar, cins beyinlerdi ve iş yürürken İHA/SİHA yetmedi AKINCI o geldi. Tabi yurt dışı siparişlerde gelmeye başladı. Ama bütün bunlarla beraber yine devlet bankalarından diğerlerinden kredi asla almadı. AKINCI yapıldı arkadan tabi yeni bir adım KIZILELMA oldu.”



“KIZILELMA F16’NIN TAŞIDIĞI BOMBALARI TAŞIYACAK”

Bunlar tabi insansız savaş uçaklarıydı. Hepsi nevi şahsına münhasır uçaklardı. Hele KIZILELMA testleri yapıldı ama asıl noktası henüz daha olmadı. O olduğu anda şu anda F16’ların taşıdığı bombaları taşıma kabiliyetine sahip. Zannediyorum onunla ilgili de şu anda bir çekim yaptılar ve bu çekimi de gösterime sokacaklar. Bu seneki TEKNOFEST’e 2,5 milyon genç akın etti. Acaba bu ülkede muhalefet niçin Baykar’a saldırıyor? Akıncı’dan, Kızılelma’ya, TOGG’dan, Anka’ya birçok ürünümüz çıktı. Acaba niçin hazmedemeyip saldırıyorlar. Bunlar Allah rahmet eylesin Erbakan hocamızın yaptığı Devrim otomobiline de böyle saldırdılar. Hocamız Devrim otomobilini yaptı, biz de Devrin otomobilini yaptık. Tabi şimdi devrin otomobiline saldıramıyorlar. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız dedik ve başaramayacak.”



“SEÇİMDEN SONRA ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN HAREKETE GEÇECEĞİZ”

“Sevgili gençler burada açık konuşmam gerekli. Bu CHP, İYİ Parti, HDP LGBT’cidir. Bunlarla beraber yol yürüyenler onlara ‘hayır’ diyemedikleri için onlar da LGBT’cidir. AK Parti’ye, Cumhur İttifakı’na, MHP’ye LGBT sızamaz. Çünkü biz aile kurumunun kutsiyetine inanıyoruz. Eğer güçlü aileler olmazsa, güçlü millet olamazsınız. İşte bizde gücümüzü buradan alıyoruz. Anayasa değişikliği teklifimizi gönderdik. Seçim süreci başlayınca adım atamadık. Seçimden sonra inşallah harekete geçeceğiz.”



BAŞKAN ERDOĞAN: SEN ACİZSİN, ZAVALLISIN PUTİN’E SALDIRINCA KUSURA BAKMA BUNA ‘EYVALLAH’ DEMEM

“Ne diyorlar, ‘Erdoğan’sız bir Türkiye’… Yahu Erdoğan size ne yaptı? Haaa, Erdoğan bunlara bir şey yaptı. Şimdi Bay bay Kemal, Sayın Putin’e saldırıyor, Rusya’ya saldırıyor. Kılıçdaroğlu, Biden Erdoğan’ın yenilmesi lazım kaydını düştü. Kayıtlarda var. Ama sen acizsin, zavallısın. Çünkü Biden böyle söylediği zaman ben Biden niye böyle söyledi demedim, halbuki Biden’ı senden çok daha iyi tanıyorum. Sen şimdi Putin’e saldırınca ben de buna eyvallah etmem. Rusya ile olan bizim münasabetlerimiz şu anda Amerika ile olan münasebetlerimizden geri değil. Bay Bay Kemal sen devlet yönetimi nedir bilmezsin, anlamazsın. Biz dünyanın dört bir yanıyla görüşürüz. Biz devlet yönetiminin ne olduğunu biliriz. Yanındakiler sana bir fayda getirmez.”



“BEN KIZIMI İSTANBUL’DAN ALIP BAŞKA ŞEHİRE GÖNDERMEK ZORUNDA KALDIM”

“115 milyar dolar civarında. Başbakanlığımda Merkez Bankası döviz rezervi 135 milyar dolara kadar çıktı. Yine olacak. Bundan sonra ispatlayacağız. Londra tefecilerinden 300 milyar dolar gelecekmiş, Türkiye’yi ayağa kaldıracakmış. Şimdi Batı medyası işi gücü bıraktı, kendi seçimleriyle ilgilenmediği kadar bizim seçimlerle ilgilenmeye başladı. İş öyle çığırından çıktı ki basın ilke etik hepsi ayak altına alındı. Her türlü kepazeliği sergiliyorlar. Terör örgütü elebaşları açıklamalarıyla bize saldırırken bize karşı olanlar adına oy istiyorlar. Tüm tuşlara basıyorlar. Herkese baskı kuruyorlar. Sorsan bunlardan demokratı yok. Sorsan baharı barışı getirecekler. Bu ülkede kızlarımızın üniversite kapılarında başörtülerinden dolayı çektiği çileleri Bay Bay Kemal bize mi anlatacaksın. Sen bunlardan bir tanesisin. AYM’ye varacak kadar sizler neler yapmadınız. Ben kızımı İstanbul’dan alıp başka şehre göndermek zorunda kaldım. Bu çileleri çektik. Siz kimi aldatıyorsunuz. Malum odalarda içeri aldıklarınız senin başkan yardımcın değil miydi? Lafa gelince ahlak dersi vermek, gerçekte insanları linç etmek var. İkna odalarını unutmuyoruz Bay bay Kemal. CHP zihniyetinin nasıl karanlık bir gelecek vaat ettiğine şahit olduk. 85 milyon bu rezillikleri gördü. Siz gençlerimizin de maskelerin gerisindeki karanlık yüzleri deşifre ettiğine inanıyorum. Sizlerden sandıklara sahip çıkmanızı istirham ediyorum.”



Haberin Ayrıntıları Geliyor…

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş