DOLAR 32,3175 0.2%
EURO 35,1484 0.04%
ALTIN 2.295,720,82
BITCOIN %
Ankara
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

182 okunma

Davutoğlu’ndan akıl dışı iddia! Çok sert cevap: Böyle bir şeyi nasıl söylersin?

ABONE OL
19 Kasım 2022 15:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dün yaptığı açıklamada skandal iddialarda bulunmuştu. Davutoğlu’na hükümetten ilk cevap geldi.

FUAT OKTAY: ALLAH’TAN KORK

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu eleştirerek, “Allah’tan kork. Sen yıllarca bu teşkilatın bir üyesi olmuşsun. Yıllarca Cumhurbaşkanının yanında olmuşsun. Bu ülkenin Başbakanlığını ve Dışişleri Bakanlığını yapmışsın. Nasıl böyle bir şey söyleyebilecek kadar siyasi ihtirasa sahip olabilirsin?” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Türkiye Yüzyılı Başlıyor 2023’e Doğru Şehir Buluşmaları Kayseri’ toplantısına katılmak için Kayseri’ye geldi.

‘AKIL VE İZANDAN YOKSUN BİR MUHALEFET LİDERİNDEN BAHSEDİYORSUNUZ’

Muhalefeti eleştiren Oktay, “Dün 6’lı masadan birisi bir açıklama yapıyor. Önceden de bir başkası yaptı. Kılıçdaroğlu çıktı. Türkiye’nin bu gelişmelerinden rahatsız olduğu için bir şey söyleyecek ki; gitti burger yedi geldi ya. Herhalde dışarıda aklı başına geldi. Kim ne üflediyse. Veya Londra’da veya başka bir yerde. Bunlar otel lobilerinde buluşmaları seviyorlar ya. Belki orada üflediler. Türkiye’nin gelişmesini ve cari açığını uyuşturucuyla karşılayabildiğini iddia edecek kadar akıl ve izandan yoksun bir muhalefet liderinden bahsediyorsunuz ve bu adam Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin cumhurbaşkanlığına aday olabilmeyle alakalı çırpınıyor. Kimse de inanmıyor. Kendi teşkilatında da kimse inanmıyor, mücadele ediyor. Ben olacağım, sen olacaksın. Böyle bir şey olur mu? Nasıl böyle bir şey düşünebilirsin? Nasıl böyle bir şey söyleyebilirsin? Hiç mi akıl yok? Dün bir tanesi de ona yanaşmaya çalışıyor. Onun yanaşmacılarından birisi anlamında aynı. Yine akıl ve şeyden yoksun. Yine Türkiye Cumhuriyeti’nin bir şekilde orayla aynı kareye sokmayla ilgili kendini zorluyor. Bu sadece siyasi ihtirastan kaynaklanan bir zorlama. Başka bir şey değil. Davutoğlu’ndan bahsediyorum. Allah’tan kork. Sen yıllarca bu teşkilatın bir üyesi olmuşsun. Yıllarca Cumhurbaşkanı’nın yanında olmuşsun. Bu ülkenin Başbakanlığını ve Dışişleri Bakanlığını yapmışsın. Nasıl böyle bir şey söyleyebilecek kadar siyasi ihtirasa sahip olabilirsin? Nasıl sen Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olabilecek bir masada ve böyle bir masa olmadığının en büyük delilidir bu. Bunlar Türkiye’ye gelecekte yön çizecek öyle mi?” ifadelerini kullandı.

DAVUTOĞLU NE DEMİŞTİ?

Bir televizyon kanalında canlı yayına katılan Davutoğlu, “Cumhurbaşkanları kullansın diye alınan ve hatta başbakanlık dönemimde benim de kullandığım uçakla uyuşturucu taşındı” ifadelerini kullanmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş