DOLAR 32,3161 0.2%
EURO 35,1395 0.02%
ALTIN 2.292,990,70
BITCOIN %
Ankara
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

165 okunma

Emre Belözoğlu’ndan İlhan Palut’a sert sözler! “Nuri ve benden rahatsız”

ABONE OL
15 Ocak 2023 19:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 1-0 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Emre Belözoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

“Bizim oyunumuz çok beğenilmiyor”

“Karşımızda son senenin şampiyonu var. İyi bir takım. Ama bizim oyunumuz çok beğenilmiyor. Topa sahip olmanın çok önemli olmadığı hakkında konuşmalar dinliyorum. Biz bildiğimize devam ediyoruz. Mutlaka hatalarımız vardır, yeni yeni tecrübe ettiğimiz durumlar da çıkıyor. “

“Maçı kaybetsek de bizleri mutlu eden anlar vardı”

“Ama oynadığımız oyun sonunda ortalamamız 2’nin üzerinde. Bizleri bu oyun çok mutlu etti. Maçı kaybetsek de bizleri mutlu eden anlar vardı. İnandığımız bir oyun var, bundan kimse bizi döndüremeyecek. Biz ne Fenerbahçe’nin ne Beşiktaş’ın ne Galatasaray’ın ne de Trabzonspor’un elindeki oyuncu kalitesine sahip değiliz.”

“Konferans Ligi’nde çeyrek, yarı final yapmayı amaçlıyoruz”

“Trabzonspor karşısında gösterdiğimiz üzüntü verici ilk yarıdan sonra ikinci yarıdaki oyun bizleri mutlu etti. Biz bu ligin ilk 3’ünde olmak, Türkiye Kupası’nı sonuna kadar götürmek ve Konferans Ligi’nde çeyrek, yarı final yapmayı amaçlıyoruz. Bunu başarabilecek süremiz ve gücümüz olduğunu düşünüyorum.”

Emre Belözoğlu’ndan İlhan Palut’a gönderme

“Sizin dışında İlhan Palut, Nuri Şahin gibi isimler de konuşuluyor. Ne söylersiniz?” şeklinde yöneltilen soruya Belözoğlu, “İlhan Palut bizden rahatsız. Bizim erken çıktığımızı düşünüyor. O bizden rahatsız ama biz İlhan Palut’un başarısından rahatsız değiliz. İnşallah daha da başarılı olur. Bu başka bir konu aslında.

Birileri bir şekilde bu mesleği yapmaya çalışıyor. 23 sene futbol oynadım. Hak ettiğimin dışında bir şey istemedim. Birbirimizin başarılarıyla beraber paylaşarak ilerletebiliriz. Günün sonunda da Türk futbolu kazanabilir. Birbirimize bu tarz yakıştırmalar yapmak bizleri geriye götürür” şeklinde konuştu.

İlhan Palut, Emre Belözoğlu hakkında ne demişti?

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, geçtiğimiz günlerde Türk futbolunun lisanssız teknik direktör sorununa dikkat çekmiş ve çok korkunç iltimasların olduğunu vurgulamıştı.

İşte Palut’un o sözleri:

“Bekleyen antrenörlerimiz var. Onlar da inşallah kısa zamanda alırlar. TFF antrenörlük işleri işte Oğuz hocamızın başında olduğu işte bu kurslarla alakalı. Pro lisans kursuna antrenör alım kriterlerini güncelleme çalışmaları yapabiliyor. Çok korkunç bir şekilde milli takımda bir iki maç oynayan oyunculara bile ya da Süper Lig’de üst düzey oynayan oyunculara çok korkunç iltimaslar var pro lisans kursuna alırken. Tamam, onlar mükemmel futbolculardı, çok iyi kariyerlerdi, Türk futbolunun çok önemli değerleriydi ama bunun itibarını da yaşadılar, bunun ekonomik olarak kazancını da yaşadılar. Antrenörlüğe de 5-0 önden başlamalarına hiçbir şekilde gerek yok.

Bu sistemin kesinlikle değişmesi lazım ve Oğuz hocam, Hamit Altıntop hocam önderliğinde bu değişiyor. Evet, herkese eşit şans verilsin, kimse üst düzey futbol oynadı diye önden bu yarışa girmesin ve bu şekilde faal olarak çalışan antrenörlerimiz kulüplerini röportajlarla da temsil etmeye çalışsın. Bu yanlış anlaşılmasın; İşte Emre Belözoğlu çok büyük bir kariyer, çok iyi bir teknik adam. Şimdi ne diyeceğim; Aykut hoca çok iyi bir kariyerdi çok iyi bir teknik adammış, yani Şenol hocam öyle. Yani İlhan Palutlara da bu yolda bir şans tanımak lazım.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş