DOLAR 32,3434 0.23%
EURO 35,0903 -0.15%
ALTIN 2.306,231,28
BITCOIN %
Ankara
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

105 okunma

Erden Timur’dan flaş açıklamalar! “Gelen teklifi kabul etmedik”

ABONE OL
10 Haziran 2023 02:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da, Başkan Vekili Erden Timur sarı kırmızılı takımın gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS’a konuşan Erden Timur’un açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Seçimden sonraki süreçte Dursun başkan, ‘Futbol ile senin ilgilenmeni istiyorum’ demişti. İlk cevabım, ‘Haddim değil’ olmuştu. Maç izlemekle, oyunculara hakim olmakla yönetebilecek bir branş değil futbol.”

“ICARDI İÇİN RAPOR ALDIK” 

“İyi insanları bir araya getirdiğinizde bambaşka bir sinerji oluşuyor. Kendi açımdan söyleyeyim, hiç bilmediğin bir işe kalkışıyorsun. Transfer metodolojimizi değiştirdik, analiz bazlı karar vermeye başladık. Bağımsız bir şirketle de bu konuda anlaştık.  Bu işin yüzde 50’si karakterdir. Bununla ilgili rapor aldık oyuncular için. Icardi için de aldık bu raporu ve ne kadar iyi bir insan olduğunu o raporda da gördük. Takımda bu kadar aile havası olmasının sebebi, oyuncuların kişiliği.”

“BAZI TRANSFERLERİ YİNE SONA BIRAKACAĞIZ”

“Şampiyonlar Ligi kadrosunu kurup ön elemelere gitmek mi, yoksa elemelerden geçtikten sonra kadroyu kurmak mı? Bu anlamda zor… Bazı oyuncuları yine sonlara bırakmamız gerekecek. Haziran ayı transferinde pahalı olduğu bir ay. Oyuncuların size gelmeyi düşünmediği, diğer opsiyonları düşündükten sonra sizi tercih ettiği bir dönem. Mevcut takımımız birkaç ufak takviyeyle ön elemelere başlayabilecek seviyede.”

“ICARDI’NİN TRANSFERİ ÇOK KOLAY OLMAYACAK”

“Icardi’nin kalmasını hepimiz istiyoruz ama gerçekçi olmamız lazım. Çok kolay olmayacağını bilmemiz gerekiyor. Bu sene formasyonunda olmayan şeyler ekledi Icardi ve komple bir golcü oldu. Mauro burayı çok seviyor. Çok içten bir insan ve inanılmaz iyi bir karakter.”

“RASHICA’NIN DIŞINDA OPSİYONLARIMIZ OLMALI”  

“Rashica bizim için çok değerli bir oyuncu. O da müthiş bir karakter. Şampiyonluk için çok da emek sarf etti. Ama bizim birçok opsiyonumuz olması gerekiyor ki doğru bedellerle bunu yapalım. FFP sorunu var, kurun nereye gideceğini bilmiyoruz.”

“YUNUS AKGÜN’E GELEN TEKLİFİ KABUL ETMEDİK”

“Kerem değerini bulan bir oyuncu. Yunus da sezon başında kariyeri için iyi bir kulüpten teklif aldı ama kabul edemezdik çünkü sezon başında planımız Kerem ve Yunus ile ilerlemekti.”

“ABDÜLKERİM BİZDEN BİR KURUŞ FAZLA İSTEMEDİ”

“Abdülkerim ne söz verdiyse hepsini tuttu. Rakamlar çok farklı yerlere gitti, kulağımla duydum ama bizden bir kuruş fazla istemedi Abdülkerim tarafı. İki takım birbirini fark etmeden aynı oyuncuya teklif yapabilir tabii. Bu doğal bir durum ancak bir sürü oyuncu var benzer kalitede birbirimizin oyuncularına talip olmak da ne kadar doğru bilmiyorum.”

“ZANIOLO’YA TEKLİFLER VAR”

“Zaniolo ile ilgilenenler var, kapımızı çalanlar var. İtalya’dan da başka ülkelerden de ilgilenenler var. Biz de alternatiflerini oluşturabilirsek bakacağız. Güçlü bir kadromuz var ama Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek için daha da güçlenmeliyiz. Önümüzdeki 2-3 sene içinde Avrupa’da final oynayacak bir takım oluşturmak istiyoruz.”

“YILDIZ OYUNCU ALMA KAYGIMIZ YOK”

“Birçok oyuncuyla temasımız oluyor ama niyetini sormak anlamında oluyor bu. Her oyuncuya sorabilirsiniz bunu. O kadar çok isim öne sürülüyor ki… Kimisi menajerler tarafından… Bunun birçoğu doğru değil. Yıldız oyuncu almak gibi bir kaygımız yok.”

“İLKAY GÜNDOĞAN’IN GALATASARAY’DA OYNAMASINI İSTERİM”

“İlkay Gündoğan Galatasaraylı ama pozisyonunun en iyi oyuncularından bir tanesi. İlkay’ın bir gün Galatasaray’da oynamasını çok isterim ama kendisinin kariyer planlaması da önemli. “

“BU LİGİ BİTİRTMEYİZ” AÇIKLAMASI”

“Ben ‘Bu ligi bitirtmeyiz’ açıklamasından 10 gün sonra muhataplarından özür diledim. Hatta bu özrümü daha sonra da yineledim. Belki 10 defa özür diledim. Ülkemizde özüre pek değer verilmiyor. Ondan sonra ‘Bu ligin sportif gerçekliği yok’ denildi. Bana göre bu daha ağır bir açıklama. Ben o açıklamamda ‘Bu lig daha başında böyleyse nasıl bitecek?’ demek istedim. Özür dilediğimi bilmelerine rağmen defalarca bunu gündeme getirmeleri samimiyetsizlik. Bu lige “şaibeli” denildi. Böyle bir şampiyonluğun ardından bunu söylemek ne kadar doğru. Benden o açıklama sebebiyle savunma yapmamı istediler, ‘Neyi savunacağım, haksızım bana ceza verin’ dedim.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş