DOLAR 32,3541 0.31%
EURO 35,1553 -0.01%
ALTIN 2.310,041,44
BITCOIN %
Ankara
19°

KAPALI

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

110 okunma

Erdoğan’dan son dakika açıklama: Yüksek kiralar bizi de rahatsız ediyor!

ABONE OL
12 Mayıs 2023 00:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Ankara’nın Pursaklar ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan,  “Asıl sorunumuz enflasyon.” diyerek, yüksek kira artışlarına tepki gösterdi ve seçim sonrasını işaret etti.

Erdoğan, “Bilhassa gıda ve konut fiyatlarındaki dengeli olmayan yükseliş bizi de rahatsız ediyor. Seçim sonrası kiraları artıranların üzerine çok çok farklı gideceğiz, bunu bilsinler.” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Şu anda aldığım rakama göre alanda 40 bin kişi var. Bu ne demek? Pursak gümbür gümbür sandığı gidiyor.

Kendileri dahil tüm parti temsilcilerinin olduğu sandık kurullarına güvenmiyorlar. 

“BU ÜLKEYİ BÖLDÜRTMEYECEĞİZ”

Bay bay Kemal şunu iyi bilsin ki; yanına kimi alırsan ve kiminle yol yürürsen yürü, biz bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz.

Bu seçimlerde Ankara’dan İstanbul’a, İzmir’den Erzurum’a, Samsun’a kadar ülkemizin her yerinde milletimiz bizi bağrına bastı. Sanki ilçe mitingi değil de il mitingi yapıyoruz.

Biz 21 yıldır muhalefetle değil kendimizle yarışıyoruz. Karşımızda bizim 21 yılda yaptıklarımızı 21 haftada yıkacak bir zihniyet var. Kendinizin ve evlatlarınızın geleceği için her türlü kırgınlığı bir kenara bırakın sandığa sıkı sıkıya sarılın.

“BİZİ DE RAHATSIZ EDİYOR”

Asıl sorunumuz enflasyon. Bilhassa gıda ve konut fiyatlarındaki dengeli olmayan yükseliş bizi de rahatsız ediyor. Seçim sonrası kiraları artıranların üzerine çok çok farklı gideceğiz, bunu bilsinler.

Bu CHP LGBT’ci, İYİ Parti, HDP yanlarındaki küçük ortaklar LGBT’ci.AK Parti, MHP’ye LGBT sızamaz. Biz aile kurumunun kutsiyetine inanan bir ittifakız. Bunun için adımları seçim sonrası atacağız. Bu adımlarla beraber güçlü aileleri kuracağız. Diğerleri için böyle bir dert yok. Onlar için her şeyden önce LGBT’ci olmak kendi şerefidir. Milletinin hayrına tek işi olmayandan hayır gelmez. Seçim sonrası bu ekibin tamamını tarihin tozlu sayfalarına kaldırarak ülkemize ayrı bir hizmet edeceğiz.

AK Parti’ye LGBT sızamaz, Cumhur İttifakı’na LGBT sızamaz. Biz aile kurumun kutsiyetine inanan bir ittifakız. Bununla ilgili adımları seçim sonrası atacağız. Anayasa ise Anayasa… Güçlü aileleri kuracağız. 

Ülkesine tek çizi çakmamış olanlardan milletine bir hayır gelmez.

“PETROL FIŞKIRIYOR”

Terör örgütünden temizlediğimiz dağlardan şimdi petrol fışkırıyor. Şimdi neden oralarda terör bitirilemiyordu anladınız mı?

KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş