DOLAR 32,5562 0.46%
EURO 34,9876 -0.24%
ALTIN 2.324,830,23
BITCOIN %
Ankara
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

150 okunma

Kastamonulu afetzedelerden felaketzedelere duygulandıran yardım!

ABONE OL
4 Mart 2023 08:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Binlerce binanın yerle bir olduğu depremlerde 45 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin ilk günlerinden itibaren bölgelere giderek yardımlar yapan ( KASİAD) Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği 3. KASİAD 3. KASİAD Vakfı olağan Genel kurulu toplantısında yapılan çalışmalardan bahsetti.

Faaliyet raporunda Kastamonulu sanayicilerinin afet bölgesine yaptıkları yardımlar göz doldurdu.

Hem Kızılay ile birlikte, hem KASİAD Vakfı aracılığıyla 20 tırın üzerinde aynı yardım gönderen Kastamonulu iş adamları aynı zamanda Hatay’da aşevi kurdu. Bunun yanı sıra nakdi bağışlarla da yetkililerle görüşüp (AFAD ve Kızılay) tespit edilen ihtiyaca göre yardımlara devam edeceklerini söylediler.

13. KASİAD 3. KASİAD VAKFI OLAĞAN GENEL KURULU DEPREMZEDELER İÇİN TOPLANDI!​

13. KASİAD 3. KASİAD Vakfı olağan Genel kurulu Ataköy Sheraton toplantı salonunda gerçekleşti. Genel Kurulun Divan Başkanlığı’nı İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı ve Yılmaz Redaktör Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yılmaz, Başkan Yardımcılığı’nı Haseller Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kuz, Kartal Bombe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kartal ve Yılmaz Makine Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Yılmaz yaptı.

KASİAD’ın artık çok önemli konuma geldiğini belirten Ayhan Aslan, “Yaptığımız çalışmalar sayesinde kurumsal kimliğimizi ve kurum kalitemizi en iyi yerlere getirdik. Sadece Kastamonulular arasında değil birçok şehirlerle kıyaslanmayacak derecede iyi bir düzeye ulaştırdık” dedi.

Aslan aynı zamanda “Pandemi dolaysıyla yapamadığımız Kastexpo Fuarı’nın üçüncüsünü 13-16 Aralık tarihlerinde Yeşilköy Fuar alanında yapacağız. Kastamonu’da ve Türkiye’de başladığımız Kendir ekimlerinin hasadını yaptık. Kastamonuluların yıllarca ekip biçemediği kendiri topraklarımıza kazandırdık. Türkiye’yi yasa boğan Kastamonu sel felaketinde ve 11 ilimizde gerçekleşen depremlerde yardımlarda bulunduk. Fuarlarda arkadaşlarımızı iş adamlarını ziyaret ettik. Onların yanında olduk onlara güç verdik. Umudun yolu filmine sponsor olarak hem İstanbul’da ve Kastamonu’da istiklal ruhunu yeniden yaşattık. Şimdi Kastamonu’dan Ankara’ya kadar olan İstiklal Yolu’nun en önemli yerleri olan karakolları restore edeceğiz.” diye de ekleyerek çalışmalarından bahsetti.

Depremlerin hemen ardından afetzedelere yardım için hızla harekete geçtiklerini söyleyen KASİAD Genel Sekreteri Cemal Şenol yardım kampanyasına yoğun destek verdiğini vurgulayarak,

“O zaman tüm Türkiye, Bozkurt için seferber olmuştu. O dönemde her türlü ihtiyacımızı gelen yardımlarla karşılamıştık. Bugün de Kastamonu, yardım anlamında öne çıkan illerden oldu. “ diyerek sözlerini tamamlandı. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş