DOLAR 32,3237 0.21%
EURO 35,1211 -0.03%
ALTIN 2.298,460,94
BITCOIN 2286549-0,55%
Ankara
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

119 okunma

Milli Görüş Platformu Sözcüsü Necmettin Aydın: Ellerim kırılsaydı da oy vermeseydim

ABONE OL
19 Nisan 2023 23:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın da “2023’ün en önemli seçimi” diye tarif ettiği 14 Mayıs’a günler kala Milli Görüş Platformu Sözcüsü ve Saadet Partili eski milletvekili Necmettin Aydın’dan CHP zihniyetine ilişkin seçmene önemli bir uyarı geldi.

“Kemal bey cumhurbaşkanı olursa  geçmişte yaşanmış üç büyük felaketin toplamından büyüğü yoldadır” diyerek bu ülkenin başından geçen seçim dönemlerini tek tek sıralayan Aydın’ın uyarıları şu şekilde;

14  mayıs seçimleri için cumhurbaşkanı adaylarından sonra  milletvekili kesin aday listeleri bu gün itibarı ile kesinleşti ve artık son düzlüğe girildi. Sandık, ete -kemiğe büründü, süslendi seçmeni beklemeye başladı . Halkımız tarihi bir seçim daha yapacak inşaAllah. Seçim sonrası en çok duyulan seçmen pişmanlığı sözü ‘’ellerim kırılsaydı da bu partiye  oy vermeseydim’’ olmuştur. Son elli yılda bu söz çok yoğun olarak üç defa sola karşı kullanılmıştır.

“CHP BİR SONRAKİ SEÇİMDE  YOK OLUP GITTI”

1.1978 yılında KARAOĞLAN , KIBRIS FATİHİ ECEVİT sloganları ile duygular köpürtülmüş , sol tarihinin %42 ile en yüksek oyunu almıştır. Arkasından kurudğu GÜNEŞ MODEL  hükümeti Türkiye’yi  tariinin en büyük ekonomik  ve sosyal felaketine sürüklemiştir. İlk defa insanlar elllerimiz kırılsaydı oy vermese idik dediler ve chp bir sonraki seçimde  yok olup gitti.

“TÜRKİYE 5 NİSAN KARARLARI İLE ADETA YIKILDI”

2. 1989 mahalli seçimleriyle  başlayan ve 1991 seçimleri ile devam eden Erdal İnönü efsanesi ile TÜRKİYE solun içinde olduğu iki hükümetle yine tarihinin ikinci büyük ekonomik  sosyal çöküşünü yaşamış, meşhur 5 nisan kararları ile adeta yıkılmıştır. Yine insanlar ‘’ellerimiz kırılsaydı da bu sola oy vermeseydik ‘’ diye dövünmüşler , 1995 seçimlerinde solu yine  tasfiye etmişlerdir.

“99’DA FAIZ % ONBİNLER ARTARAK TÜRKİYE BATTI”

3- 1999 seçimlerinde apo yakalanarak Türkiye’ ye teslim edilmiş , Ecevite maledilmiş , seçimler kazandırılmış , Ecevit başkanlığında güneş modelin farklı versiyonu ile hükümet kurulmuştur. Tabii CHP demek kriz demek olduğu için büyük 2000 krizi yaşnamıştır. Bir gecede dolar oniki kat . faiz % onbinler artarak Türkiye batmıştır. Yine insanlar ellerimiz kırılsaydı oy vermeseydim “  deyip bir sonraki  seçimde hükümetin ortğı bütün partieri sandığa gömmüştür.

ÜÇ BÜYÜK ÇÖKÜŞE CHP DAMGASI

Özetle tarihe  1980- 24  ocak kararları- 1995 – 5 nisan kararları ve 2000 Derviş yasaları olarak geçen çok partilihayatımızın üç büyük çöküşü chp nin ana aktör olduğu hükümetlerin dönemindedir.

Bu günde  6 lı masa olarak başlayan ve dokuzlu masaya dönüşen MİLLET  İTTFAKI  seçimi kazanır , KEMAL bey cumhurbaşkanı olursa  geçmişte yaşanmış üç büyük felaketin toplamından büyüğü yoldadır. Amerikanın  soykırımı için kullandığı (great disaster)  büyük felaket  sözü  Türkiye için  çok yakındır.  Pişmanlık için Ellerim kırılsaydı  yetmez , ellerim  kafam  kırılsaydı , gözüm kör  olsaydı… vs  ağıtları ortalığı  kaplaycaktır. Son söz millet ittifakına oy vermek geleceği belli bir felaketi  çağırmak demektir ve zerre  miktar akıl sahibi bunu yapmaz  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş