DOLAR 32,3707 0.12%
EURO 35,3368 0.14%
ALTIN 2.323,410,19
BITCOIN %
Ankara
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

182 okunma

Palabıyık: Mustafa Açıkgöz, ABD, AB, Sol Blok, Kandil, Altılı Masa ve HDP’yi incitti

ABONE OL
28 Ocak 2023 01:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Prof. Dr. Adem Palabıyık’ın açıklamaları şu şekilde;

“Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz birkaç gün önce Almanya’daki vatansever kardeşlerimiz ile buluştu, sayın Cumhurbaşkanımızın ve milletimizin selamını iletti. Ülkemizin yıllardın PKK terör örgütü ile her alandaki mücadelesini anlattı ve hain darbe girişimi 15 Temmuz’un müsebbibi FETÖ terör örgütünü ve elebaşını lanetledi. Açıkgöz’ün PKK ve FETÖ’yü lanetlemesi Can Dündar başta olmak üzere bazı isimleri çok rahatsız etti. Sadece yurt dışındaki terör yanlıları değil ülkemizde de Açıkgöz’ün sözlerini eleştirenler çıktı. Eleştirel tavır koyanlar ise şer ittifakı, Sol blok ve terör örgütü PKK gibi yapılardı. Güçlerini ABD ve AB’den alan bu yapıların neden eleştirel bir tavır takındıklarını şimdi daha iyi anlıyoruz. Çünkü bu yapılar ülkeyi PKK ve FETÖ ile birlikte yönetmeye tabiler veya razılar. Terör örgütlerinin lanetlenmesine bu kadar tepki gösterenleri bir araya topladığımızda ülkemizi nasıl bir tehlikenin beklediği ve önümüzdeki seçimlerin ne kadar önemli olduğu daha net anlaşılabilir. Teröre destek veren devletlerin, sayın Cumhurbaşkanımıza dair yazıp çizdiklerini veya dergilerine hangi ifadeleri kullandıklarını iyi biliyoruz. Rabbim bunlara ve içerideki destekçilere fırsat vermesin.

Açıkgöz, terör yandaşlarını afişe etti 

Nevşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün açıklamaları sadece sınır dışındaki terör birlikteliklerini değil aynı zamanda ülke içindeki terör sempatizanlarını da afişe etti. Demek ki mevcut cephe tam anlamıyla işbirliği içinde bekliyor. Bunlara karşı tedbirli olmakta fayda var. Haberi veriş biçimleri dahi niyetlerini belli ediyor. Sadece Almanya değil, Fransa, Belçika ve bazı ülkeler PKK, FETÖ ve PYD’ye açıktan destek veriyor. Son zamanlardaki İsveç içinde gerçekleşen olaylar da ortaya kirli senaryoları seriyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı inanılmaz bir dezenformasyon başlatılmış durumda ve seçime kadar böyle devam edecek görünüyor. Aslında sadece Cumhur İttifakı değil Millet İttifakı’nın da bu dezenformasyona karşı durmasını beklerdim ama bu durumda dahi seslerini çıkarmıyorlar. HDP’nin başını çektiği ve Millet İttifakı’na şantaj olarak kullandığı Sol Blok’u hiç saymıyorum bile… Onların kimden olduğu en başından belliydi. Zaten Türk Solu, HDP’yi bir sopa olarak yıllardır kullanıyor, HDP de bundan hiç rahatsız değil. HDP, kendisine oy verenleri gözlerine baka baka aldatıyor ama maalesef bunu taban görmüyor. Kör bir düşmanlık üzerinden oy kapma derdine düşmüş olan HDP, kaostan besleniyor. Kandilden gelen talimatlarla Parti içi atamalar yapıyor ve kararlar alıyor. Kapatılmak için hukuki ve etik olmayan ne varsa yapıyor. İşte tüm bu sebeplerden dolayı Mustafa Açıkgöz’ün açıklamaları çok kıymetli ve kirli planları ortaya çıkardığı için ciddi önem içeriyor. 

AB ülkeleri, PKK ve FETÖ’yü desteklediklerini böylece deklare etmiş oldu 

FETÖ ve PKK’yı lanetleyen Mustafa Açıkgöz bir gerçeği daha ortaya çıkardı ve resmi netleştirdi. Özellikle AB ülkelerinin FETÖ ve PKK gibi terör örgütlerini destekledikleri gün yüzüne çıktı. Ayrıca Can Dündar gibi devletin gizli bilgilerini FETÖ aracılığı ile öğrenerek başka devletlere aktaracak kadar hainlik yapan diğer FETÖ firarisi isimler dahi bu tavırdan çok rahatsız. Can Dündar gibi vatan hainlerinin bir daha hatırlatılması gerektiğini de böylece öğrenmiş olduk. Ülkemize karşı düşmanlıklar özellikle son dönemlerde attığımız adımların da aslında sonuçları sayılabilir. Ülkemizin enerji üssüne dönüşmesi, doğalgaz keşifleri, sömürü düzenine soktuğumuz çomaklar, Cumhurbaşkanımızın karizmatik liderliği, büyüyen ekonomi, dünya siyasetine yön verişimiz gibi birçok gelişme Batı ülkelerini rahatsız etti. Dünya pazarının ülkemizin lehine değişmesi de birçok devleti endişelendiriyor. Elbette yıllardır sömürü düzeninden beslenen kan emici yapılar, ülkemizin her alanda güçlenmesinden memnuniyet duymayacaklardır. Ama bu kadar da düşman olduklarını erken öğrenmek iyi oldu. Artık bu tavırları resmileşti sayılır.

 Asıl düşmanlık sebebi Diyarbakır Annelerine verilen destek 

Nevşehir Ak Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz özellikle son süreçlerde teröre karşı ciddi bir mücadele veriyor. Özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın ve kıymetli eşleri Emine Erdoğan hanımefendilerin Diyarbakır Annelerine verdiği destek, İçişleri bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun himayelerinde annelerin hakkı davası için yapılan Diyarbakır Anneleri Çalıştayı ve Uluslararası Diyarbakır Anneleri Kongresi ile birlikte PKK ve FETÖ’nün gerçek yüzü bilimsel olarak da ispatlandı. Sayın Açıkgöz de, her iki bilimsel çalışmada yürüttüğü kurul başkanlıkları sürecinde verdiği demeçlerle terör örgütlerinin gerçek yüzünün anlaşılması gerektiğini vurguladı. Sadece demeçler değil bilimsel toplantılara katılan akademisyenler, medya temsilcileri, alanında uzman isimler ve sanatçılar da terörü lanetledi ve teröre karşı verilen ilk sivil inisiyatif olan Diyarbakır Annelerinin Haklı davasına sahip çıkıldı. Elbette mevcut bilimsel programlar ülke dışında da büyük yankı yarattı ve terör odaklarını rahatsız etti. Sayın Açıkgöz’ün mevcut söylemlerinin rahatsız ettiği FETÖ sever Can Dündar gibi isimlerin bugün çığırtkanlık yapmalarının asıl sebebi de budur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş