DOLAR 32,3321 0.24%
EURO 35,1012 -0.1%
ALTIN 2.298,240,92
BITCOIN 22791750,57%
Ankara
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

119 okunma

Saadet’ten HÜDAPAR’a ağır hakaret!

ABONE OL
13 Mayıs 2023 00:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • Haber7 – ÖZEL

Saadet Partisi’nin CHP’leşme süreci devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nu “mücahit” ilan eden Saadet Partisi’nin Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’na hakaret etti. SP’li Çebi, Batı’lı medya kuruluşlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhindeki yayınlarına vurgu yaptığı konuşmasına tepki göstererek “haçlı”, “gafil” gibi ifadelerle yakışıksız sözler sarf etti.

Saadet Partisi GİK Üyesi Çebi, “Oklar haçlı BOP eş başkanına doğru gidiyor. Ne olacak şimdi Hüdaparcı bey! Haçlı BOP kimi temsil ediyor ey gafil.” dedi.

KILIÇDAROĞLU: BOP’U HAYATA GEÇİRECEĞİZ

SP’li Çebi, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve HÜDAPAR’a yüklenmeye çalışırken, seçimlerde destekledikleri CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu BOP’u yeniden hayata geçireceğini vaat ediyor.

SP kabuk yönetiminin desteklediği Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ekim 2021’de TBMM’de gerçekleştirdiği CHP grup toplantısında şunu söyledi:

“Bütün komşularımızla barışacağız. OBİT, Büyük Ortadoğu Projesi’ni hayata geçireceğiz.”

ERDOĞAN: BOP ÖLDÜ

Ümit Çebi’nin “Haçlı BOP Eşbaşkanı” diye ağır ithamda bulunduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, BOP’u “ölü doğan proje” olarak yorumluyor.


Başkan Erdoğan, 13 Ocak 2009 tarihinde yaptığı açıklamada BOP’un atıl duruma geldiğini şu sözlerle anlatmıştı:

“Bu, aslında şu anda zaten doğmadan ölen bir proje durumuna düştü. Bunu kalkıp ikide bir ana muhalefet kullanıyor. Bunun bizi bağlayıcı yanı yok. Bu konuyla ilgili olarak bizi bağlayan, Tayyip Erdoğan’ın attığı bir imza yoktur.”


DÜN LİSTE DAVETİ, BUGÜN HAKARET

Saadet Partisi’nin, içerisinde “haçlı”, “gafil” gibi ifadelerin geçtiği cümlelerle hakaret ettiği HÜDAPAR’la SP lideri Temel Karamollaoğlu defalarce kez görüşmüştü.

SP Genel Başkanı Karamollaoğlu, son olarak 14 Nisan 2022’de HÜDAPAR’ı ziyaret ederek Zekeriya Yapıcıoğlu ile birlikte basın açıklaması yapmıştı.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, 10 Mayıs 2018’de yaptığı açıklamada ise, HÜDA PAR ile ortaklık temaslarına dair, “Şu ana kadarki görüşmelerimizde gündeme gelmedi ama istişarelerimizde gündeme gelebilir. Onlara meyledenlerden isimler listelerde yer alabilir.” demişti.

SP’NİN RAHATSIZ OLDUĞU KONUŞMA

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ümit Çebi’nin rahatsızlık duyarak hakaret ettiği HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Batman mitingindeki ifadeleri şöyle:

 

KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş