DOLAR 32,3173 0.2%
EURO 35,1298 -0.02%
ALTIN 2.292,470,67
BITCOIN %
Ankara
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

126 okunma

Sözcü TV’de Muharrem İnce’ye tepki çeken hareket! “Resmen adamı kovdu”

ABONE OL
6 Mart 2023 04:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • Haber7

Sözcü TV’de Ruhat Mengi’nin sunuculuğunu yaptığı Her Açıdan programına katılan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Altılı Masa’yı bombaladı. Altılı Masa’yı eleştiren İnce’ye karşı Ruhat Mengi ise Altılı Masa’nın avukatlığını yaptı.

İNCE, ALTILI MASAYI BOMBALADI

Yayına katılan Muharrem İnce, Altılı Masa’ya yönelik eleştirilerde bulundu. İnce yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Milletimize bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Hayal görmeyin diyorum. Neden masadan bir şey olmaz? Mayınlı konuların hiçbirini konuşmadılar. Kürt sorununu konuşmadılar. İstanbul Sözleşmesi’ni konuştular, açıkladılar ama metne yazamadılar… Ali Babacan çıktı ‘Türklüğü tartışalım’ dedi. İki gün geçti ‘Anayasanın ilk dört maddesini tartışalım’ dedi. Şimdi böylesi bir yapıdan başarı çıkmaz. Bunlar milletin gözünün önünde oldu. Uydurmuyorum bunları. Onun için bir şey çıkmaz diyorum.”

SUNUCU, ALTILI MASANIN AVUKATLIĞINI YAPTI

Muharrem İnce’ye cevap veren Mengi, “Altılı masanın son açıkladığı mutabakat metninde bazı konuları eksik görebilirsiniz ama bunlar tamamlanabilir de…” ifadesini kullandı.

İstanbul Sözleşmesi’nin yeniden uygulanacağına vurgu yapan Mengi, “İstanbul Sözleşmesi’ni gelir gelmez yeniden getireceklerini söylediler. Biz bunu iyi hatırlıyoruz.” dedi.

İnce ise “Söylediler ama metne yazmadılar” diye karşılık verince Mengi, “Ama söylediler… Bunu derhal yapacağız dediler. İleride metne de yazarlar.” cevabını verdi.

“ALİ CENGİZ OYUNU”

Ruhat Mengi’nin sözlerine cevap veren Muharrem İnce ise bunun bir aldatmaca olduğuna vurgu yaptı ve şunları ifade etti:

“Ruhat Hanım bakın… Temel Karamollaoğlu’nu mutlu etmek için ‘Bak arkadaş şöyle bir formül bulalım, biz konuşalım ama yazmayalım. Sen tabanına yazılmadı dersin biz de söyledik deriz.’ Bunlar Ali Cengiz oyunları!”

“ALTILI MASANIN SÖZCÜSÜ GİBİ KONUŞUYORSUNUZ”

İstikrar, uzlaşma gereklidir fakat ortada bunlar yoktur. Netameli (mayınlı) hiçbir konuda anlaşmamışlardı. Mayınlı konuları halının altına süpürdüler” diye eleştiren İnce’ye Mengi, “Süpürmediler” diye karşılık verdi.

İnce ise “Ya siz altılı masanın sözcüsü gibi konuşuyorsunuz” tepkisinde bulundu.

“ÇETE DEDİRTMEM” DEDİ, SAATE BAKTI: İSTERSENİZ KALABİLİRSİNİZ

Mengi’nin muhalif partilerinin birbirlerine muhalefet etmesi gerektiğini söylemesinin ardından İnce, “Ben ilkelerin peşindeyim” cevabını verdi.

Bu ilkelerden biri hakaret etmeden eleştirmektir. Mesela ‘çete’ diyerek…” ifadesiyle CHP yönetimine çete denilmesinden rahatsız olan Mengi’ye İnce, “Ben çeteye ‘çete’ derim” tepkisini gösterdi.

Ben de ‘çete’ dedirtmem” diyen Ruhat Mengi, ardından saatine bakarak İnce’ye “Sayın İnce, 45 dakikayı geçti ama isterseniz kalabilirsiniz” dedi.

Programının olduğunu söyleyen İnce ise kısa süre içerisinde yayından ayrıldı.

İZLEYİCİDEN SERT TEPKİ: RESMEN ADAMI KOVDU

Muharrem İnce’ye yönelik gösterilen tutuma Sözcü TV izleyicisinden tepki geldi. İnce’nin konuşturulmadığını ifade eden izleyici, Ruhat Mengi’nin tarafsız bir yayın yapmadığını belirterek “Resmen adamı kovdu” eleştirisinde bulundu.

KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş