DOLAR 32,3307 0.24%
EURO 35,1013 -0.09%
ALTIN 2.298,710,94
BITCOIN 22894031,21%
Ankara
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

137 okunma

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde yarı final ilk maçları oynandı!

ABONE OL
12 Mayıs 2023 08:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final aşamasının ilk maçları bu gece oynandı. Juventus sahasında Sevilla ile karşılaşırken, Roma ise Bayer Leverkusen’i konuk etti.

Juventus, UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında sahasında konuk ettiği Sevilla ile 1-1 berabere kaldı. Juventus’un golünü 90+7’nci dakikada Federico Gatti kaydetti. İspanyol ekibinin golünü ise 26’ncı dakikada Youssef En Nesyri attı.

Gecenin diğer maçında Roma, sahasında konuk ettiği Bayer Leverkusen’i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Roma’nın galibiyet golü 62’nci dakikada Edoardo Bove’den geldi.

RÖVANŞ MAÇLARI 18 MAYIS’TA OYNANACAK

Juventus – Sevilla ve Roma – Bayer Leverkusen maçlarının rövanşı 18 Mayıs Perşembe günü oynanacak.

KONFERANS LİGİ’NDE GECENİN KONUÇLARI

UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final heyecanı bu gece oynanan 2 maçla başladı. İtalya Serie A ekibi Fiorentina ile İsviçre temsilcisi Basel karşı karşıya geldi. Artemio Franchi Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu’ndan Francois Letexier yönetti. Fiorentina karşılaşmaya; Terracciano – Dodo, Quarta, Ranieri, Biraghi, Bonaventura, Amrabat, Mandragora, Ikone, Gonzalez ve Cabral 11’iyle sahaya çıktı. Konuk ekip Basel ise; Hitz – Lang, Adams, Pelmard, Ndoye, Diouf, Xhaka, Burger, Calafiori, Augustin ve Amdouini ile sahadaydı. Karşılaşmayı konuk ekip Basel 2-1 kazandı. İsviçre ekibine galibiyeti getiren golleri 71’inci dakikada Diouf ve 90+3 Amdouni kaydederken, Fiorentina’nın tek sayısı ise 25’inci dakikada Cabral’dan geldi. Bu sonucun ardından Basel final için avantajı kaptı.

WEST HAM UNITED GERİDEN GELEREK KAZANDI

Gecenin aynı saatte başlayan bir diğer karşılaşmasında Premier Lig ekibi West Ham United evinde Hollanda Eredivisie ekibi AZ Alkmaar’ı konuk etti. London Stadı’nda oynanan karşılaşmada Türk hakem Halil Umut Meler düdük çaldı. West Ham United karşılaşmaya; Areola – Kehrer, Zouma, Aguerd, Cresswell, Soucek, Rice, Bowen, Paqueta, Benrahma ve Antonio ile çıktı. Konuk ekip AZ Alkmaar ise; Ryan – Sugawara, Beukema, Hatzidiakos, Wit, Clasie, Reijnders, Odgaard, Mijnans, Brederode ve Pavlidis 11’iyle sahadaydı. Ev sahibi ekip West Ham United karşılaşmayı geriden gelerek 2-1 kazandı. İngiliz temsilcisine galibiyeti getiren golleri 67’nci dakikada penaltıdan Benrahma ve 75’inci dakikada Antonio kaydetti. AZ Alkmaar’ın tek sayısı ise 41’inci dakikada Reijnders’ten geldi. Bu galibiyetin ardından West Ham United final kapısını araladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş