DOLAR 32,3375 0.24%
EURO 35,1608 0.02%
ALTIN 2.302,861,12
BITCOIN 22896112,89%
Ankara
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

168 okunma

Yaşar Okuyan pimi çekti! Akşener’in “yeğeni” Ümit Dikbayır susmasını istedi

ABONE OL
7 Şubat 2023 00:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2023 seçimleri yaklaşırken siyasi atmosfer muhalefeti kasıp kavuruyor. Son olarak kullanılan tehdit dili günün en çok tartışılan konusu oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkan İyi Parti lideri Meral Akşener, bir dönem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapan CHP’li Yaşar Okuyan tarafından oldukça ciddi ifadelerle suçlandı.



“İYİ PARTİ PARAYLA ANKET YAPTIRIYOR”

İyi Parti’nin para karşılığı anketler yaptırdığını ve oy oranlarını yüksek gösterdiğini belirten Okuyan, Oy oranlarına yüzde 15 diyor, kendi parayla yaptırdıkları da yüzde 20, 22, 24 oldu canım.” sözlerini sarf etti.



OKUYAN’IN TEHDİDİ NE ANLAMA GELİYOR? AKŞENER’İ ZORA SOKACAK GİZLİ BELGELER Mİ VAR?

Okuyan’ın daha sarsıcı ifadeleriyse Akşener’in İçişleri Bakanlığı yaptığı döneme ait elinde belgeler bulunduğu ve bu belgeleri Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiği oldu.

Okuyan, Meral Akşener ile ilgili çok gizli belgeler olduğunu söyledi. Okuyan “O masayı dağıttığı anda ben başkalarını bilmiyorum kendi adıma konuşuyorum. Sayın Meral Akşener ile ilgili çok gizli belgeler var dosyalar var. Konuşacak çok şey var. Konuşturtmasın beni.” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NA KARŞI NEGATİF KONUŞMALARIN HEPSİNDE AKŞENER’İN ONAYI VAR

Okuyan’ın üstü kapalı ifşaatlarının devamı şöyle:

“Çok net söylüyorum, Kılıçdaroğlu’nun adaylığıyla ilgili partisinin içinden negatif konuşmaların hepsi bilgisi dahilinde oluyor.

Altılı masayı dağıtır, Kılıçdaroğlu’nun adaylığına aklınca bir terslik yaparsa ben de burada söylüyorum, sen de seçime gir, kim sevinir buna? AK Parti. Bunu düşünemeyecek kadar siyasi tecrübesi yok mu?”



PANİĞE KAPILAN AKŞENER’İN “YEĞENİ” DEVREYE GİRDİ

Eski bakanın gündemi sarsan sözlerinin ardından İyi Parti paniğe kapıldı. Endüstri meslek lisesi mezunu olmasına rağmen partide üst düzey bir pozisyonda bulunan Ümit Dikbayır’dan enteresan bir açıklama geldi. 

Meral Akşener’e “halam” diye hitap eden İyi Parti Mali İşler Başkanı ve Sakarya Milletvekili Dikbayır, eski bakan Yaşar Okuyan’dan ricacı oldu.

ÜMİT DİKBAYIR, ESKİ BAKANIN BELGELERİ AÇIKLAMASINI DEĞİL SUSMASINI TALEP ETTİ

Dikbayır Twitter paylaşımında Okuyan’dan belgeleri açıklamasını istemek yerine, “Devletini ve milletini seven, düşünen herkes Allah aşkına bu süreçte biraz sussun, Herkes siyaset uzmanı, profesörü oldu, Biraz sabır, az kaldı” sözlerini sarf etti.

Susması istenen Okuyan’dan ise Dikbayır’a henüz bir yanıt gelmedi.

KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş