DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,0684 -0.2%
ALTIN 2.280,900,16
BITCOIN %
Ankara
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

154 okunma

AK Parti, Berat Kandili’nde de depremzedeleri unutulmadı

ABONE OL
7 Mart 2023 05:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’yi yasa boğan deprem felaketinin ardından AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından  Adıyaman’da kurulan Çadırkent’te depremzede aileler Berat Kandilinde bir araya geldi. Ellerin  semaya açılıp, duaların dillendirildiği, kardeşliğin daim olduğu, sevgilerin birleştiği Berat Kandilinde depremzede ailelere Tesbih ve Yasin-i Şerif verildi. Kandil simidi ikramının ardından depremzedeler bir araya gelerek dualar etti.

AK PARTİ DEPREMZEDELERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Adıyaman’da depremzede ailelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan Çadırkent’te hayata dönüşün ilk adımları atılmaya başlandı. Bir gece ansızın deprem felaketiyle hayatları değişen ailelerin günlük yaşamlarına dönüşü için seferberlik başlatan AK Parti Ankara İl Başkanlığı birlik ve beraberlik içerisinde olarak depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor.

MÜBAREK GÜNDE HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, İslam alemi için en hayırlı gecelerden biri olan, rızık ve şifa kapılarının sonuna kadar açıldığı Berat Kandili vesilesi ile Çadırkent’te yaşayan depremzede aileler bir araya geldi. Berat Kandilinin aydınlattığı manevi ortam ile duaların kabul edildiği, bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle mübarek olduğu bu günde depremzedeler hep birlikte dualar etti. İyiliğin, kardeşliğin, paylaşmanın ve merhametin bir arada olduğu bu özel günde depremzedelere kandil simidi ikramı yapıldı.

‘BERAT GECESİ’Nİ KUTLAR, HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLERİM’

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan Berat kandili vesilesi ile konuşarak şu sözleri söyledi:

“Depremzede kardeşlerimizle zor günler geçirdiğimiz, fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz bu günde tüm İslam aleminin Berat Gecesi’ni kutlar, hayırlar getirmesini dilerim.”

Depremin ardından seferberlik başlatan AK Parti Ankara İl Başkanlığı Adıyman’da kurduğu Çadırkent ile depremzede ailelerin barınma ihtiyacı karşılanmıştı. Aileler yalnız bırakılmayarak sıcak yuvalarına kavuşması için çalışmalar sürdürülüyor. Vatandaşların her ihtiyacı düşünülerek tasarlanan Çadırkent’te depremzedelerin sadece barınma ihtiyaçları giderilmekle kalmayıp giyim, market, psikolojik destek gibi birçok alanlar tahsis edildi. AK Parti Ankara İl başkanlığı Ankara’da başlatılan ‘Evim Evindir’ projesi ile bugüne kadar 58 bin depremzedeyi hayırsever vatandaşlar sayesinde sıcak yuvalarına kavuşturmuş, şimdi ise vatandaşlarla gönül bağı kuracak olan ‘Kardeş Aile’ projesi’ni hayata geçirerek depremzedelerin ihtiyaçları gidermeye devam ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş