DOLAR 32,3325 0.24%
EURO 35,0768 -0.15%
ALTIN 2.298,130,92
BITCOIN 22770020,42%
Ankara
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

140 okunma

Ankara 14 Mayıs’a hazır

ABONE OL
15 Nisan 2023 19:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Jülide Sarıeroğlu da, “Doğru adımlarla ‘Türkiye Yüzyılı’nda doğru zamanda doğru adamı yeniden iş başına getirmek için çalışacağız. İnşallah 14 Mayıs akşamı hem Gölbaşında hem Ankara’mızda Ak Parti Genel Merkezi önünde ve tüm Türkiye’de Cumhur İttifakının zaferini hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. Hem liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Başkan yapacağız” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankara milletvekili adayları Jülide Sarıeroğlu ve Osman Karaaslan ile birlikte düzenlenen iftar yemeğinde Gölbaşılılarla buluştu. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in de katıldığı buluşmaya gençler ve kadınlar da büyük ilgi gösterdi.  Salonu dolduran Gölbaşılılar, “Cumhurbaşkanı Erdoğan” sloganıyla kalabalığı coşturdu.

AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, yaptığı konuşmasında Ankara’nın geçen seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de en güçlü desteği vereceğini ifade ederek, “Vakit az ama Ankara’da Gölbaşı Tüm Türkiye’de fark yaratmanızı bekliyoruz. Ankara’da, Türkiye’de yapılan hizmetler, Gölbaşı’na; Mogan’ından Eymir’ine, alt geçidinden diğer çalışmalarına kadar, savunma sanayisinden ağır sanayisine ve diğer sanayilerde Ankara hep başkent oldu. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği bekliyoruz. Kıymetli hemşehrilerimden değerli milletvekili adaylarımıza büyük desteklerinizi bekliyorum. Ankaralıların Cumhurbaşkanımıza ve bizlere teveccühü ve iltifatı çok büyük. Gezdiğimiz her yerde milletimizin Sayın Cumhurbaşkanımıza duyduğu güven, yaptığı dualar çok başka bir seviyede. Ankara bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki seçimde de AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteğini verecektir” diye konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKININ ZAFERİNİ HEP BİRLİKTE COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ”

AK Parti Ankara Milletvekili adayı Jülide Sarıeroğlu da yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin yaptığı başarılı çalışmalara ve bakanlığı döneminde yaptığı hizmetlere değindi. Ankara’ya yine hakkıyla hizmet etmek için tüm milletvekilleriyle beraber çalışacaklarını dile getiren Sarıeroğlu, “Gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, engellisinden işçisine memuruna esnafına çalışanlara kadar herkesi ilgilendiren çok önemli çalışmalarla milletimizin karşısına çıktık. Bugün Gölbaşı bizi bağrına bastı. Gittiğimiz her yerde muhabbetle karşılandık. İnşallah 29 gün içerisinde AK Parti teşkilatları olarak en iyi bildiğimiz şeyi yapacağız. O da ne; Sayın Cumhurbaşkanımızın her defasında bizlere söylediği sahalarda çalışmaya devam edeceğiz, çok çalışacağız. İnşallah 14 Mayıs akşamı hem Gölbaşında hem Ankara’mızda Ak Parti Genel Merkezi önünde ve tüm Türkiye’de Cumhur İttifakının zaferini hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. Hem liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Başkan yapacağız hem de ona mecliste güçlü şekilde destek verecek milletvekili sayısına ulaşmak için partimizi zirveye hep birlikte oturtacağız” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ KADROLARINA İHTİYAÇ VAR”

AK Parti ve Cumhur İttifakının vatandaşların sorunlarını çözdüğünü ve çözmeye devam edeceğini ifade eden Sarıeroğlu, “AK Parti hükümetlerinin yaptığı yatırımlar olmasaydı yaşadığımız bu ağır pandemi krizinin sonuçları çok ağır olabilirdi. Pandeminin ardından ekonomik dalgalanma sürecini yaşadık. Bu süreçte de ülkemizin tüm imkanlarını seferber ettik. Fiyat artışları ilgili süreçlerde ekonomi yönetimimiz takipçisi oldular. Hükümetimiz, asgari ücret, emekli, memur maaşları başta olmak üzere, kamu işçilerinin toplu iş görüşme süreçlerinde vatandaşlarımızın bu ekonomik dalgalanma sürecinden en hafif şekilde geçmesine katkı sağlamaya gayret etti. Şimdi bu dönemde yine hükümetimiz çok yoğun çalışma gerçekleştirdi. Çözülemez, yapılamaz denilen EYT sorununu da yine bu dönemde AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak bizler çözdük. İnşallah yine vatandaşlarımızın ne ihtiyacı varsa bunların tamamını çözümü AK Parti hükümetinde gerçekleştirilmeye devam edecektir. Bunların ardından bin yılın deprem felaketini yaşadık. Depremzede insanlarımızın yaralarının sarılması için Ak Parti kadrolarına ihtiyaç var. Yine Ramazanla birlikte Filistinli kardeşlerimiz zulüm altında kaldılar, İsrail’in saldırısına uğradılar. Tek ses çıkaran Türkiye idi. Yine bu seçimi inşallah mazlum ve mağdur coğrafyalardaki kardeşlerimiz için AK Parti kadroları olarak çok çalışarak kazanmak zorundayız.  Hayaldi denilen ve bugün yollarda olan milli arabamız TOGG’u yapmak AK Parti’nin ne dediyse onu yaptığının göstergesidir. Ülkemizi daha ileriye götürmek için hep birlikte çok çalışacağız. Sloganımız; ‘Doğru Zaman Doğru Adam Recep Tayyip Erdoğan’ diyerek İnşallah doğru adımlarla Türkiye Yüzyılı’nda doğru zamanda doğru adamı yeniden iş başına getirmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
AK Parti Ankara Milletvekili adayları seçim bölgelerinde düzenlenen programlarda vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Adayı Halise Çitfçi ise Beypazarı ilçesinde, Ahmet Çotuk Sincan’da, Asuman Erdoğan ve Ertunç Güngör Çayırhan’da, Remzi Albasan ve Cansın Yılmaz Yaşar Sincan bölgesinde, Ahmet Fethan Baykoç OSTİM’de,  Fuat Oktay ve Halil Hotaman Ayaş’ta seçim çalışmalarını yürüttü.

“KUMAR MASASI TARİHE GÖMÜLECEK”

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Partili Belediye Başkanları ile bir araya gelerek 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere yönelik değerlendirmelerde bulundu. 5 saat süren toplantıda Özcan, Belediye Başkanlarından AK Parti’nin yaptığı başarılı çalışmaları ve yapacağı halka anlatmalarını istedi. Özcan, geçmişte yapılan 15 seçimden hep birinci çıkan AK Parti’nin 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden yine birinci çıkması için çalışacaklarını ifade etti.

AK Parti kadrolarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günden bu güne kadar birbirinden önemli büyük projelere imza attığını hatırlatan İl Başkanı Hakan Han Özcan, “Sayın Cumhurbaşkanımız bugüne kadar verdiği tüm sözleri yerine getirmiştir. 14 Mayıs’tan sonra inşallah milletimizin desteği ile milletimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Kumar masasını tarihe gömeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘TÜRKİYE YÜZYILI’NIN BAŞLAYACAĞI SEÇİM

14 Mayısta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çeken, “Bu seçim, Türkiye yüzyılının başlayacağı bir dönemin seçimidir. Bizler Ak Partili Belediyeler olarak Ankara’da yaptığımız başarılı çalışmalarımızla halkımızın gönlünde olduk, olmaya da devam ediyoruz. 2023 Türkiye’nin şahlanış dönemi olacak ve bunu halkımızla başaracağız” dedi. 94 ruhunu hatırlatan Özcan, Ankara’da aynı ruhla çalışacaklarını ve 14 Mayıs seçimlerinden de zaferle çıkacaklarını söyledi. Özcan, “Cumhur İttifakı olarak, bizi sandıkta birinci yapan milletimiz 14 Mayıs seçimlerinden de zaferle çıkaracaktır. Aziz milletimizin bu desteği ile liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı olacak ve yine bir balkon konuşmasını yapacaktır” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş