DOLAR 32,3326 0.25%
EURO 35,0475 -0.23%
ALTIN 2.283,890,29
BITCOIN 22834881,06%
Ankara
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

122 okunma

CHP’li muhaliflerin korktuğu başlarına geldi! HDP’den skandal üstüne skandal!

ABONE OL
14 Mayıs 2023 03:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

7’li koalisyonun ortağı HDP’nin düzenlediği mitingde, teröristbaşı Apo ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek sloganları atıldı.

HDP ile kol kola yürüyen 7’li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu için sloganlar atıldı. Mitingde terör örgütü PKK paçavraları da açıldı.

TÜRK BAYRAKLARINI İNDİRTTİLER

HDP’liler alanda bulunan birkaç tane Türk bayrağından rahatsız oldu. Sunucu yaptığı çağrıda Yeşil Sol Partisi dışındaki bayrakların kaldırılmasını istedi.

“ÖCALAN ÖZGÜR OLMADIKÇA TÜRKİYE ÖZGÜR OLAMAZ” TEHDİDİ

Daha önce “Biz 14 Mayıs’ta İmralı’nın da kapısını parça parça edeceğiz, tecrite son vereceğiz.” ifadesinde bulunan DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, bu kez HDP mitinginde konuştu ve skandala imza attı. Aydeniz, “Sayın Öcalan özgür olmadıkça Türkiye’de özgür olamaz. Sayın Öcalan’ın özgür olması gerekiyor” tehdidinde bulundu.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİNE ‘KÜRDİSTAN’ DEDİ

HDP Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar da Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine ‘Kürdistan’ diyerek “Kürdistan’da seçtiğimiz belediyelere kayyum atadılar, belediye başkanlarımızı cezaevine attılar” şeklinde skandal ifadelere yer verdi

PERVİN BULDAN’DAN TERÖRDEN TUTUKLU HDP’LİLERE ÖZGÜRLÜK VAADİ

Pervin Buldan bu kez de, “terör” bağlantısı nedeniyle görevden alınan belediye başkanlarının, Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanması halinde yeniden görevlerine getirileceklerini açıkladı.

CHP’Lİ MUHALİFLERİN KORKTUKLARI BAŞLARINA GELDİ!

HDP mitinginde skandallara imza atılırken CHP’li muhaliflerin korktuğu da başlarına geldi. Muhalif sosyal medya kullanıcıları, HDP’ye mitingten vazgeçme çağrısında bulundu.

‘İSTANBUL MİTİNGİNİ İPTAL EDİN’ ÇAĞRISI

Sosyal medyadaki muhalifler, HDP’nin yapmayı planladığı İstanbul mitingi için adeta feryat etti.

Kılıçdaroğlu’nun bu mitinge engel olmasını isteyen muhalifleri, dün geceden beri telaş sardı.

Seçime saatler kala CHP’lileri korkutan mitingin adresi olarak Yenikapı’yı seçen HDP’nin Twitter sayfasında binlerce ‘mitingi iptal edin’ çağrısı yapıldı.

“HER ŞEYİ YERLE BİR EDECEKSİNİZ”

“Partinin yöneticilerine sesleniyorum; bakın yarın aranıza provokasyon yapmak için birçok kişi girecek. Bu toplantıyı iptal edin, şurada seçime 1 gün kaldı. Orada olacak olay, her şeyi berbat eder. Şu an çok güzel bir hava var, bu havayı bozmayın. Umarım bu mesajı ciddiye alırsınız”, “Bu ve Diyarbakır’daki miting iptal edilmelidir, 1 gün kala hiç gerek yok. Allah için iptal edin”, “Apo bayrağı açmayın, son dakika gitmesin seçim”, “İptal edin, 1 gün kala olay çıkmasın”, “Son gün böyle bir şey yapmanın gereği yok, her şeyi yerle bir edeceksiniz”, “Amacınız nedir, iptal edin” yorumlarına rağmen, HDP İstanbul mitingini iptal etmedi.

İşte o paylaşımlardan bazılar:

KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş