DOLAR 32,4120 0.28%
EURO 35,1424 -0.07%
ALTIN 2.323,520,20
BITCOIN %
Ankara
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

129 okunma

Devlet Bahçeli: Seccadeye ayakla basana hoş görüyle bakılmaz

ABONE OL
18 Nisan 2023 04:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul İl Başkanlığı iftar programında konuştu.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Milli ve manevi mirasımız kapsamında, seccadeye ayakkabıyla basılmaz, basılamaz, basanlara da hoşgörüyle bakılamaz.

Sakarya Savaşı’nın Sakarya ilimizde yapıldığını sanan, Mersin’i Güneydoğu’nun incisi yapan bir cumhurbaşkanı adayına ne anlatsak boştur.

Başka coğrafyalarda komünist kalmamışken, Türkiye’de yuvalanan komünist ajanlar, 14 Mayıs öncesi gizlendikleri hücrelerden nasıl da can havliyle ortalığa dökülmüşlerdir.

Türk düşmanları 14 Mayıs öncesi bütün kozlarını masaya sürmüşlerdir. Fakat Türkiye üzerinde karanlık plan yapanların hevesleri kursaklarında kalacaktır.

Türkiye’yi satanlarla, Türkiye’yi büyütenler 14 Mayıs’ta sandıkta hesaplaşacaktır. Bu hesap imanla ihanetin arasında görülecektir. Bu hesap şehit ile caninin arasında geçecektir

‘Yurdum’ diyenlerle, yudum yudum ülkemizi sömürmeyi heveslenenler, 14 Mayıs 2023 tarihinde tüm seçim çevrelerinde bulunan sandıklarda karşılaşacaktır.

Başka coğrafyalarda komünist kalmamışken, Türkiye’de yuvalanan komünist ajanlar, 14 Mayıs öncesi gizlendikleri hücrelerden nasıl da can havliyle ortalığa dökülmüşlerdir.

Zillet ittifakı arkasını zalimlere dayayıp, siyasi yol haritasını başkalarına çizdirse ne yazar, Türkiye karşıtlarının adayı Kılıçdaroğlu olsa ne çıkar. Alayı gelsin, ne kan ne tasa. Allah’ın izniyle hepsine yeteriz.

Temiz parayı uyuşturucu tacirlerinden alacağını söyleyen birinin ciddiye alınır tarafı yok.

Kandil, CHP ve İP’in yanındadır. Bizim tarafımız Türkiye.

Silahlı terör örgütlerinin adayı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bizim adayımız milletin öz ve öz evladıdır.

Biz sırtımızı yalnızca büyük Türk milletine yaslarız. Himayeyi Cenabı Allah’tan dileriz. Varsa aksini iddia eden geçsin karşımıza, diyorum ki hodri meydan.

Hasan Cemal isimli yazar bozuntusunun Yeşil Sol Partisi’nin İstanbul milletvekili adayı ilan edilmesini siyasi bir tercih olarak yorumlayan olacak mıdır?

Cumhur İttifakı olarak deprem bölgesini eskisinden çok daha güzel, çok daha güvenli ve insan onuruna yakışır bir şekilde yeni baştan inşa edeceğiz.

Ülkemiz depremin yaralarını hızla sarmaktadır. Şu ana kadar depremin vurduğu 11 ilimizde temeli atılan konut sayısı 46 bine yaklaşmıştır.

Kılıçdaroğlu ve siyasi muhiti hep bir ağızdan ‘baharlar gelecek’ diyorlar. Biliyorlar ki bahar zaten geldi, yaza da çok az kaldı.

Baharımızı kışa dönüştürmek isteyenler önce bizim cesedimizi çiğnemek zorundadır. Türkiye’yi karıştırmayı asla düşünmeyin.

Bir dağılıp, bir toplandılar. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi kenara itip, güçlendirilmiş cumhurbaşkanlığı yardımcılığına dönüş yaptılar. Senaryosunu Türk ve İslam düşmanlarının yazdığı bir oyunda figüranlığa soyundular.

7+2 formatlı masanın çıkar masası olduğunu teyit ettiler. 13 defa toplantılar bir küsüp bir barıştılar. Bunlar sabah başka akşam başkadır. Kılıçdaroğlu, HDP ve PKK’ya neler vadetmiştir. Diyet listenizde neler var? Bu sorular cevap bulmalı.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş