DOLAR 32,3444 0.29%
EURO 35,1322 -0.02%
ALTIN 2.311,661,52
BITCOIN 22867632,58%
Ankara
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

216 okunma

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yeni projelerini açıkladı

ABONE OL
6 Aralık 2022 00:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, şirketin yeni projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de uzun yıllardır markalı konut alanında yaşanan eksikliği görerek bu alanda hizmet vermeye başladıklarını dile getiren Özgün, aradan geçen süreçte hayata geçirdikleri projelerle yerli ve yabancı yatırımcıları seçkin konutlarla buluşturduklarını söyledi.

Özgün, “doğaya ve insana saygılı konut üretmeyi” öncelik olarak benimseyerek Türkiye’nin farklı lokasyonlarında yatırımcılar ile gayrimenkul projelerini buluşturduklarını kaydederek, yeşil alanları, sosyal donatıları ve yüksek getirisiyle öne çıkan konutların yoğun ilgi gördüğünü anlattı.

Aradan geçen sürede gayrimenkul sektöründe yaptıkları yatırımları çeşitlendirdiklerini, ticari ünite ve markalı arsa arzına başladıklarını kaydeden Özgün, “Attığımız önemli adımlar arasında kurmuş olduğumuz gayrimenkul yatırımı fonumuz (GYF) da bulunmaktadır.” diye konuştu.

GAYRİMENKUL YATIRIMLARIMIZI ÇEŞİTLENDİRDİK

Selman Özgün, insanların uzun süre emek vererek elde ettikleri birikimlerini yatırıma dönüştürmenin büyük sorumluluk gerektirdiğini, çalışmalarında bu sorumluluğu dikkate alarak  projeler geliştirdiklerini bildirdi.

Özgün, yerli ve yabancılar tarafından yoğun rağbet gören projelerinde memnuniyet oranının çok yüksek olduğunu anlattı.

ANKARA VE AFYONKARAHİSAR’DA DEV PROJELER 

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Özgün, projelerine yönelik yoğun ilginin kendilerini gayrimenkul sektöründeki yatırım enstrümanlarını çeşitlendirmeye yönelttiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Halihazırda Ankara ve Afyonkarahisar’da önemli iki projemiz devam etmektedir. Afyonkarahisar’da 107 bin metrekarelik alanda ticari alanların, AVM’lerin, akaryakıt istasyonlarının ve termal otellerin bulunduğu karma bir proje geliştirdik ve üretimine başladık. Bu projemizin yanında belirli sayıdaki nitelikli ve imarlı arsayı yatırımcılarımıza sunduk. Yoğun ilgi nedeniyle satışlarda yüzde 90 oranına ulaştık. “

Özgün, Ankara Beypazarı’nda ise 350 bin metrekarelik alanda sürdürülebilir bir kent inşa ettiklerini kaydederek, şu bilgileri verdi.

“Projemizde tarihi Beypazarı dokusuna uygun mimaride taş ve ahşap konutlar yer alacak. Ayrıca 1.000’den fazla nitelikli arsayı da yatırımcılar ile buluşturacağız. Ön satışlarımız gelecek yılın ilk çeyreğinde başlayacaktır. Yatay mimari ve sürdürülebilirliğin öne çıkacağı projemizin detaylarını kısa süre içerisinde kamuoyu ile paylaşacağız.”

“HELMANN’IN ÖNCELİĞİ DOĞAYA VE İNSANA SAYGILI KONUTLAR”

Selman Özgün, projelerinde dikkat ettikleri noktalara değinerek, “Hayata geçirdiğimiz projelerde birinci önceliğimiz binaların çevre dostu olması. Önceliğimiz insan. Odağında insanın bulunmadığı hiçbir şeyin değeri yok. Doğaya ve insana saygılı konutlar üretmeye çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerde çevre bilincini korumaya ve meslektaşlarımıza örnek olmaya gayret ediyoruz.” diye konuştu.

Dünyayı daha iyi bir hale getirmenin insandan başladığını, insan odaklı olunca mimariden projeye, çevre bilincinden sürdürülebilir üretime tüm adımların birbirini izleyeceğini dile getiren Özgün, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Helmann olarak yeşil dönüşüm bizim için bir sosyal sorumluluk değil. Bu artık ana işimiz. Yönetimden projelendirmeye, inşaattan işletmeye her noktada bu bilinçle hareket ediyoruz.
Örneğin biz Helmann olarak şirketimizde kağıt kullanımını kaldırdık. Tüm kurumsal kimlik malzemelerimizi geri dönüşümlü malzemelerden ürettik. Ekibimizi çevre konusunda eğitmek için programlar hazırlıyoruz. Helmann marka konumlandırmamızı ve değer önermemizi inovasyon, çevre dostu ve yüksek kalite üzerine inşa ederek ülkemizi global arenada en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş