DOLAR 32,3243 0.22%
EURO 35,0952 -0.11%
ALTIN 2.300,651,03
BITCOIN 23031672,95%
Ankara
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

100 okunma

Konser iptal edilmemiş! AK Partili belediyenin Melek Mosso davetine tepki yağıyor…

ABONE OL
8 Haziran 2023 02:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şarkıcı Melek Mosso, dün katıldığı bir ödül töreninde kadın haklarıyla ilgili açıklamalar yapmıştı. Her fırsatta kadın haklarından dem vuran Mosso’nun, AK Partili kadın seçmenlere küfür eden kadının fotoğrafını sosyal medya hesabından RT etmesi tepkiye neden oldu. 

Mosso’nun ayrıca, aynı kadının kıyafetlerini taklit ederek sandığa gittiği ve bu anını sosyal medyadan “seçim kombinim” notuyla paylaştığı görüldü. 

MOSSO’YU DAVET EDEN AK PARTİLİ BELEDİYEYE TEPKİ

Tekirdağ Kiraz Festivali düzenleyen AK Partili Süleymanpaşa Belediyesi, hakaretleriyle gündemde olan Melek Mosso’yu davet etti. Mosso’nun festivale davetli olması tepki çekti.

AK PARTİLİ BELEDİYE TEPKİLERE KULAK TIKADI: KONSER İPTAL EDİLMEDİ

Daha önce tepkiler sonrası iptal edildi diye servis edilen olaya ilişki ajanstan yeni bir açıklama geldi. Açıklamada “Konserle ilgili çıkan iptal haberlerinin gerçeği yansıtmadığı, 11 Haziran Pazar günü Melek Mosso’nun festivalde sahne alacağı” ifade edildi.

Tekirdağ Süleymanpaşa’da bu yıl 57. Kez düzenlenecek Tekirdağ Kiraz Festivali’nin organizasyonunu üstlenen Paradise Production Yönetim Kurulu Başkanı Esat Kaba, Melek Mosso’nun 11 Haziran’da Tekirdağ Kiraz Festivali’nde sahne alacağı konsere ilişkin açıklama yaptı.

Bu yıl 57. Kez düzenlenecek Tekirdağ Kiraz Festivali’nin son günü olan 11 Haziran’da sahne alacak sanatçılardan Melek Mosso’nun konserinin iptal olacağı iddialarına ilişkin açıklama festivalin organizasyonunu gerçekleştiren menajer ve yapımcı Esat Kaba’dan geldi. Esat Kaba, yaptığı açıklamada konserle ilgili çıkan iptal haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, 11 Haziran Pazar günü Melek Mosso’nun festivalde sahne alacağını ve herkesi festivale beklediklerini söyledi.

“SEÇMENİNİZE KÜFREDEN İNSANLARI BESLERKEN UTANMADINIZ MI?”

Sosyal medyada birçok kullanıcı, AK Partili belediyeye tepki gösterdi. Vatandaşların yorumlarından öne çıkanlar şöyle: 

  • Kadınlara hakareti yücelten tiplere belediye konseri adı altında para kazandırılmasına karşıyız.
  • Bu nasıl bir saçmalık? Bir sürü hakaret küfür edecekler sonra da küfür ettikleri yerden para kazanacaklar. 
  • Seçmenlerinize küfreden insanları beslerken utanmadınız mı? Kasten mi yapıyorsunuz? 
  • Gerçekten bravo… Sizler dinimize küfredenlere Müslüman olmaya devam edin. Onlar da daha çok dinimize küfür etmeye devam etsin. 
  • Millete kulak verin. Konseri iptal edin. 

ÖDÜL TÖRENİNDE YAPTIĞI KONUŞMADA KADINLAR ÜZERİNDEN HÜKÜMETİ HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Melek Mosso, dünkü ödül töreninde yaptığı konuşmada, kadın haklarından dem vurmuş ve “özgürlük olmadığını” öne sürerek hükümeti hedef göstermeye çalışmıştı:  

“Ben bu ödülü yüzyıllardır bu toplumda, dünyada ötekileştirilen kıyafetleri ile, kahkahasıyla kadın olmanın gerektirdiği her şeyle yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum.

Sesimiz hiç bir zaman kısılamayacak. Ben kadın şarkıcıların, kadın sanatçıların, bu toplumda kadınlığıyla her zaman gurur duyan bir kadınım. Her zaman onların arkasında olacağım. Kimse beni susturamayacak. Konuşmaya, üretmeye ve şarkı söylemeye devam.”

KAYNAK: HABER7

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş