DOLAR 32,3305 0.24%
EURO 35,0475 -0.24%
ALTIN 2.280,670,15
BITCOIN 22849361,61%
Ankara
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

175 okunma

Şenol Güneş: Gaziantep maçında mağdur olan biziz!

ABONE OL
4 Ocak 2023 17:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, takımının antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Güneş, takımının yapacağı idman öncesi açıklamasında; “Her maç kritik, her maç önemli. Hiçbir takım sürekli iyi de gidemez; sürekli kötü de gidemez. Önemli olan düşüşlerde fazla puan kaybetmemektir. Puan açısından sabırlı olacak durumda değiliz.” dedi.

Sakatlığı bulunan oyuncular hakkında açıklamalarda bulunan teknik direktör; “Şimdi Kasımpaşa maçıyla bir seriye başlamak istiyoruz. Kerem, Salih, Oğuzhan ve Ghezzal’ın durumları şu an olumsuz görünüyor. Weghorst’a bugün dinlenme verdik, önemli bir sorunu yok.” açıklamasında bulundu.

Transfer cevabı: “Hepsi bizim oyuncumuz”

Deneyimli teknik direktör açıklamasının devamında; “Takımı yukarı çıkarmak için çalışacağız. Elimizdeki oyuncuların bunlara iyi cevaplar verdiğini söyleyebilirim. Transfer konusunda yazılıyor, çiziliyor ama ben hiçbir şey söylemedim. Masuaku bizim oyuncumuz, tıpkı diğer oyuncular gibi. Beşiktaş’ın lisanslı oyuncularının tamamı bizim oyuncularımız. Devre arasında kimin kalıp, kimin gideceğine ben, yönetim ve oyuncu birlikte karar verir. Oynattığımız oyuncuyu şu anda göndermiyoruz.” sözlerini sarf etti.

“Yanlış işlerle doğu sonuç almak istemiyoruz”

Şenol Güneş; “Bana teknolojik verilere inanmıyorsun dediler… Bu verilere kimse karşı çıkmaz ancak futbol bilimle eş değer değildir. Bazen ofsayttır, goldür, bazen de değildir. Bunlar yoruma açıktır. Fiziksel verileri çok iyi olan oyuncular, sahada iyi oynayamayabiliyor. Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Doğru olduğumuz zaman bize destek olacaklar. Biz yanlış işler yaparak doğru sonuçlar almak istemiyoruz, hiçbir zaman da böyle söylemlerimiz olmadı.” dedi. 

“Gaziantep maçında mağdur olan biziz”

Şenol Güneş, VAR üzerine süre gelen tartışmalar hakkında; “30 sene önceki sözlerimin bazıları bile hala geçerli. Haklı çıkmak önemli değil, söylediklerimizi paylaşmak, orta noktada buluşmak önemli. Birbirimizi dövmek mi istiyoruz, yoksa sevgi saygıyla mı bakmak istiyoruz. Menfaat için yok ediyoruz. Gaziantep maçında mağdur olan biziz. Hakem kırmızı kart gösterebilirdi, bu bir hatadır. Açıklamasını da yapmış zaten. Rakibin 15-16 faulü var, biz ağzımızı açmadık. N’Koudou’nun pozisyonuna kadar biz daha iyiydik.” açıklamasında bulundu. 

“Biz futbol oynamak istiyoruz”

Güneş sözlerinin devamında; “Hakemi sadece kırmızı kart üzerinden mi değerlendireceğiz. Gaziantep maçında bizim 1 puan almamıza mı yardımcı oldu, 2 puan kaybetmemize mi? VAR kayıtlarının açıklanmasına bizi niye ortak ettiniz? Biz futbol oynamak istiyoruz. Hakemler buna izin versin. Antep maçında hakem izin vermedi. Yorumculara girmek bile istemiyorum. Yeter artık. Bu kadar tartışılmasını da istemiyorum. Ben eski ve yeni hakemleri dinliyorum. Kuralları bilmiyorlar gibi geliyor bana, kendilerine göre yorumluyorlar.” dedi. 

Hakem yorumlarının devamında ise; “Akşam Newcastle-Arsenal maçını izledim. Sürekli bir pozisyon var. Hakem orada hata yapmadı mı? Yaptı. Ancak bizde bu kadar öne çıkıyorsa, sen çaresizsin. Ya da bir şey biliyorsun, söylemiyorsun.” sözlerini sarf etti. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

deneme
dedektif | özel dedektif | fixbet giriş